E-mail Tel: 030 - 602 69 00
  • Regelt u de gasten? Wij zorgen voor de locatie!

Evenement

Sluiten

Meer informatie aanvragen evenement

Evenementenhal reserveren

Wilt u graag een evenement plannen?

Meer informatie

Organiseert u een beurs, bedrijfsfeest, sitdown dinner, productpresentatie of ander evenement? Zoek dan niet verder naar de juiste locatie! NBC Congrescentrum heeft ruimte voor evenementen tot 10.000 personen.

Veel ruimte, toch intiem

NBC Congrescentrum beschikt over 2 evenementhallen van wel 1800m2, 30 grote en kleine vergaderzalen en een enorme buitenruimte. Toch ervaren gasten onze locatie als intiem. Denk dus ook voor kleinere evenementen aan het NBC Congrescentrum.

Sfeervolle inrichting

De inrichting in het NBC Congrescentrum is trendy, sfeervol en vooral flexibel. Van tevoren tonen we u 3d-impressies van uw evenement, zodat u zich goed kunt voorstellen hoe de locatie er op uw dag uit komt te zien. Voor evenementen tot 125 personen kunt u ook gebruikmaken van onze bijzondere locatie Green Village. Dit is een boerderij met alle denkbare faciliteiten, op loopafstand van het congrescentrum. Komt u gerust eens langs voor een rondleiding. Wij laten u graag beide locaties zien.

Uitstekende verzorging

Uw evenement is een belevenis voor uw gasten. U wilt natuurlijk dat zij er nog lang met veel plezier aan terugdenken. Daarom staat ons team van operations managers de hele dag voor uw gasten klaar met heerlijke Nespressokoffie, High Tea en allerlei zoete lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team. We bieden verschillende standaardarrangementen aan, maar maatwerk is ook mogelijk.

Optimale ondersteuning

Bij het NBC Congrescentrum werken vier ervaren eventmanagers. Wilt u zich op de dag van uw evenement op de inhoud kunnen richten? Laat dan de operationele zaken met een gerust hart aan onze eventmanagers over. Zij hebben jarenlange ervaring en stellen alles in het werk om de dag soepel te laten verlopen.

English