Service

Het serviceniveau van onze medewerkers scoort gemiddeld een 8,9 in 2018

Algemene ledenvergadering organiseren doe je samen

Vergaderen kan bij het NBC in één van de 33 vergaderruimtes. Voor grotere groepen, zoals bij een algemene ledenvergadering, hebben we grote ruimtes beschikbaar en zelfs twee evenementenhallen. Hoeveel leden jouw vereniging of stichting ook telt, wij hebben altijd een geschikte ruimte.

Onze ruimtes zijn van alle gemakken en denkbare faciliteiten voorzien. Zowel de audiovisuele, technische en culinaire faciliteiten nemen wij graag voor je uit handen. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Bovendien staat ons team zowel voor, tijdens als na de vergadering voor je klaar.

Volledig verzorgd vergaderen

Na afloop van de algemene ledenvergadering verzorgt onze keukenbrigade met plezier een borrel of diner. De borrel of het diner kan plaatsvinden in een aparte ruimte, zoals de Food- & Winebar The Y of Business Restaurant.

opstellingen

Een passende opstelling voor jouw algemene ledenvergadering

  • Theateropstelling
  • Cabaretopstelling
  • Schoolopstelling
  • U-vormopstelling

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

<h2>De juiste opstelling kiezen</h2>

Ons team zet vooraf de opstelling klaar die het beste aansluit bij de algemene ledenvergadering. Elke opstelling heeft voor- en nadelen en dient een ander doel. Wil je bijvoorbeeld dat de leden voornamelijk luisteren naar een voorzitter of spreker? Dan is de theateropstelling of cabaretopstelling het meest geschikt. Gaan de leden met elkaar in gesprek en discussiëren zij over bepaalde vraagstukken? Dan kun je beter kiezen voor een opstelling met ronde tafels of de Lagerhuis-opstelling.

Ruimtes

Algemene ledenvergadering in onze ruimtes

We hebben vergaderruimtes in alle soorten en maten en voor elke samenstelling van gasten.

Naar alle ruimtes

food

Voor de culinaire invulling kun je rekenen op ons eigen keukenteam. Zij verzorgen graag een uitgebreide lunch, diner of borrel.

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer informatie ontvangen over vergaderen bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00