Beurs

De beurshallen bij het NBC scoren gemiddeld een 8.5

Superflexibele beurslocatie

Een beurs verzorgen kan in één van onze hallen. Vanuit de grote evenementhallen ben je binnen drie minuten in de subzalen waar bijvoorbeeld break-out sessies kunnen plaatsvinden. Voor kleinere beurzen zijn onze subzalen ideaal. Zo zijn bepaalde zalen te koppelen tot één grote beursvloer.

Hoe groot of klein de beurs ook is, onze ervaren eventmanagers stellen in ieder geval alles in het werk om jouw beurs zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij ons durf je het wel uit handen te geven. Onze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, zoals temperatuurregulatie, 4K-decor of 3D projectie en audiovisuele ondersteuning. Ook voor standbouw kun je bij ons terecht. Heb je nog iets anders nodig? Dan staat ons team voor je klaar.

Centraal gelegen beurslocatie

Het NBC Congrescentrum ligt precies tussen de A2, A12 en A27 in en is gemakkelijk te bereiken. Jouw gasten kunnen bij ons bovendien voor de deur gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk te bereiken. Vanaf Utrecht Centraal ben je binnen 20 minuten bij ons voor de deur met de tram.

Beursopstellingen

De juiste opstelling voor een inspirerende beurs

Met welke opstelling inspireer jij je gasten tijdens jouw beurs?

  • Beursvloer en catering
  • Theateropstelling en stands
  • Volledige beursvloer

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

De verschillende beursopstellingen

De eventhallen hebben beide een groot oppervlakte van maar liefst 1.500 m² en 1.800 m². Daarom zijn er verschillende soorten opstellingen mogelijk. Onze Grand Hall beschikt zelfs over een balkon waar bijvoorbeeld het ontvangst kan plaatsvinden of stands gebouwd kunnen worden.

Samen met ons organiseer jij je eigen beurs voor maximaal 3.000 bezoekers. We delen onze hallen en zalen voor jou in zoals jij dat wil. We denken met alle plezier met je mee over de meest geschikte opstelling voor de stands, podia en meer. Zelfs wanneer het net even anders moet.

Beursruimtes

Een inspirerende beursruimte

We hebben ruimtes voor iedere soort en maat beurs.

Naar alle ruimtes

Food

We houden van lekker en goed eten en drinken. Voor de gewenste culinaire invulling staan onze chef-kok Vincent en zijn team voor je klaar zodat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een beurs bij het NBC Congrescentrum? Of wil je direct beschikbaarheid opvragen? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00