Service

Ons serviceniveau scoort gemiddeld een 8,7

Congres organiseren met een personal touch

Wil je een compleet verzorgd congres organiseren voor klanten of zakelijke relaties? Het NBC Congrescentrum faciliteert zakelijke congressen tot wel 5.000 gasten. Naast de ruimtes, staat er zowel voor, tijdens als na het congres een heel team voor je klaar om van jouw congres een succes te maken.

We bieden je optimale ondersteuning van A tot Z. Ons bevlogen team van eventmanagers, bedieningsmedewerkers, technici en koks hebben jarenlange ervaring met de organisatie van congressen en stellen alles in het werk om jouw congres soepel te laten verlopen.

Congres organiseren op een centrale plek

Voor de gasten is het daarnaast fijn als de congreslocatie centraal gelegen is. Het NBC is zowel met het OV als met de auto goed te bereiken. Gelegen in het hart van Nederland tussen de A2, A12 en A27. Bovendien kunnen jouw gasten parkeren op één van de 1.200 gratis parkeerplaatsen.

Opstellingen

Voor elk congres een geschikte opstelling

Er is altijd een opstelling die volledig aansluit bij jouw doelgroep en insteek van het congres.

  • Key-note presentatie
  • Theateropstelling met rond podium
  • Beursvloer
  • Awardshowopstelling
  • Cabaretopstelling met catering

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Echt indruk maken met een succesvol congres

Wil je jouw gasten tijdens het congres écht omver blazen met een keynote presentatie op het innovatieve 3D projectiedecor en vervolgens afsluiten met een foodtruckfestival? Geen probleem. We denken graag met je mee over de optimale opstelling en invulling die aansluiten op jouw doelgroep.

Bij het NBC willen we je in staat stellen om een blijvende indruk op jouw gasten achter te laten. Omdat wij al sinds 1992 congressen organiseren, weten we precies wat er nodig is voor een succesvol congres. Een congres waar de gasten nog lang over napraten.

Congresruimtes

Een congres organiseren bij het NBC?

Naast 2 grote evenementenhallen beschikken we over 33 subzalen.

Naar alle ruimtes

food

We leggen jou en je gasten graag in de watten met goede Nespresso koffie en lekker eten. Voor een gepaste culinaire invulling kun je rekenen op ons keukenteam.

Contact

Neem contact op met Inge

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een congres bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Inge.

Bel Inge Stuur een bericht

Of bel Inge op 030 - 602 69 00