service

Het serviceniveau van onze collega’s scoort gemiddeld een 8,9

Innovatieve en gastvrije kick-off locatie

Nieuwe doelstellingen, een aangepaste huisstijl of introductie van nieuwe medewerkers? Bij het NBC Congrescentrum ben je aan het juiste adres voor een succesvolle kick-off. Met 2 grote evenementenhallen van elk 1.800 m2, 33 zalen, 2 restaurants en een groot buitenterrein hebben we alle ruimte om jouw kick-off te faciliteren.

Naast een passende ruimte bieden we veel innovatieve faciliteiten waarmee jij je kick-off naar een volgend niveau kunt tillen. Wat dacht je van 3D projectie op een 28 meter breed decor of een haarscherp 4K projectiedecor?

Flexibel in te delen ruimtes

Een kick-off meeting is op allerlei verschillende manieren en in diverse opstellingen mogelijk. Wil je bijvoorbeeld één grote evenementenhal waar alles plaatsvindt of wil je meerdere subzalen voor aparte sessies? We zorgen voor de juiste ruimtes.

opstellingen

De juiste opstelling voor jouw kick-off

Elke kick-off meeting heeft een andere doelgroep en doelstelling. Daar hoort ook een passende opstelling bij.

  • Theateropstelling
  • Carré-opstelling
  • Cabaretopstelling
  • Beursvloer

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Het team van het NBC Congrescentrum

Het team van het NBC Congrescentrum is graag het verlengstuk van jouw organisatie. We kijken bij de invulling bijvoorbeeld hoe we de doelstellingen van de kick-off kunnen behalen en hoe we daarbij de verwachtingen van de gasten kunnen overtreffen. Wat ons dus echt bijzonder maakt, zijn onze mensen. Ons team denkt met je mee en richt zich volledig op één ding: jou en je gasten een topdag bezorgen.

Ruimtes

Benieuwd naar de beste ruimtes voor jouw kick-off?

We hebben ruimtes in alle soorten en maten. Zo is er altijd een ruimte die past bij jouw kick-off meeting.

Naar alle ruimtes

Food

Jouw gasten worden gedurende de kick-off volledig in de watten gelegd. We hebben verschillende foodarrangementen en heerlijke Nespresso koffie.