service

Ons serviceniveau scoort gemiddeld een 8,9 in 2018

Personeelsbijeenkomst organiseren tot 1.000 gasten

Wat het doel van jouw personeelsbijeenkomst ook is, wij zorgen er graag samen voor dat jij je doelstellingen behaalt. Het NBC Congrescentrum heeft verschillende ruimtes in alle soorten en maten waar jouw bijeenkomst plaats kan vinden én beschikt over alle nodige faciliteiten. Of je nu 10 of 1.000 medewerkers uitnodigt.

Naast de ruimtes en faciliteiten bieden we je nog iets veel belangrijkers: een ervaren team dat zowel voor, tijdens als na jouw personeelsbijeenkomst voor je klaarstaat en met je meedenkt. Zo helpen we je van jouw bijeenkomst een nóg groter succes te maken.

 

opstellingen

Een opstelling die past bij jouw personeelsbijeenkomst

Elke personeelsbijeenkomst is verschillend. Daarom zorgen wij graag voor een opstelling die aansluit bij het doel van jouw bijeenkomst.

  • Theateropstelling
  • Cabaretopstelling
  • Theateropstelling met catwalk
  • Kerstbijeenkomst
  • Barbecue
  • Feestavond

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Centraal gelegen locatie

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Voor de deur van het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.200 gratis parkeerplaatsen en 2 E-laad punten. Ook met het OV is het NBC gemakkelijk te bereiken. Met tram 60 en 61 ben je binnen 19 minuten bij het NBC vanaf Utrecht Centraal. Wanneer je bij halte Zuilenstein uitstapt, sta je recht voor de deur van het NBC.

Ruimtes

Samen een personeelsbijeenkomst organiseren?

We hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn voor jouw personeelsbijeenkomst. Of je nu 10 of 1.000 medewerkers uitnodigt.

Naar alle ruimtes

Food

We leggen jouw gasten graag in de watten met goede Nespresso koffie en lekker vers eten. Voor de culinaire invulling kun je rekenen op ons keukenteam.