service

Opdrachtgevers beoordelen in januari 2018 onze service met een 8,6

Symposium locatie met optimale ondersteuning

Kennis delen: dat is waar een symposium om draait. Niets meer, niets minder. Bij de organisatie van een goed symposium komt echter best veel kijken. Planning, culinaire invulling, techniek en andere logistieke zaken. We ondersteunen je graag bij de organisatie van een leerzaam symposium. Naast de locatie, kun je bij ons rekenen op een heel team dat voor je klaarstaat. Zo kun jij je gewoon bezig houden met de inhoud.

Met klaarstaan bedoelen we trouwens ook écht klaarstaan. Dankzij onze jarenlange ervaring in het organiseren van succesvolle bijeenkomsten, weten we precies wat, wanneer nodig is. Wat dat betekent? Onze projectmanagers spreken van tevoren het gehele symposium tot in het kleinste detail met je door. Hierdoor staan alle neuzen dezelfde kant op. Op de dag zelf voorzien onze eventmanagers jou van raad en daad. Jij hoeft je alleen nog maar druk te maken over de inhoud van het symposium!

Projectiemogelijkheden

Maak écht indruk met een presentatie op een 28 meter breed 3D decor

Centraal gelegen symposium locatie

Het NBC Congrescentrum biedt ruimte voor een symposium tot wel 5.000 personen. Met 2 evenementenhallen en 33 zalen hebben we altijd een ruimte die past bij jouw symposium. Voor de gasten is het daarnaast prettig als de locatie centraal gelegen is. Het NBC ligt in het hart van Nederland, vlakbij diverse snelwegen en het OV. Bovendien kunnen gasten bij ons gratis parkeren.

De ruimtes

Benieuwd naar de beste ruimte voor een symposium?

Met 2 evenementenhallen en 33 zalen hebben we altijd een ruimte die past bij jouw symposium.

Naar alle ruimtes

Food

Wij zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Zeker tijdens mentaal zware dagen, is goed eten en drinken heel belangrijk.

contact

Neem contact op met Daniëlle

Meer informatie ontvangen over het organiseren van een symposium bij het NBC? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00