Service

Ons serviceniveau scoort gemiddeld een 8,9 in 2018

Een effectieve workshop organiseren

Wat voor type workshop je ook organiseert, voor elke variant hebben wij een bijpassende workshopruimte. We delen de ruimte graag in zoals jij dat wenst, zodat jouw gasten de workshop optimaal kunnen volgen. Wist je namelijk dat een goede ruimte bijdraagt aan wat je gasten van de workshop opsteken?

Naast de ruimtes en faciliteiten bieden we je nog iets veel belangrijkers: een ervaren team dat zowel voor, tijdens als na jouw workshop voor jou en je gasten klaarstaat. We denken graag met je mee over de invulling en inhoud zodat je het maximale uit je workshop kunt halen. Je druk maken over audiovisuele, technische of culinaire faciliteiten? Dat is bij ons niet nodig. Ons team neemt het je graag uit handen.

opstellingen

Een opstelling die past bij jouw workshop

Elke workshop heeft een ander doel. Daarom zorgen wij graag voor een opstelling die optimaal aansluit bij jouw bijeenkomst.

  • Theateropstelling
  • U-vormopstelling
  • Even wat anders

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Centraal gelegen workshoplocatie

Je gasten kunnen onze locatie makkelijk bereiken, want het NBC is gelegen naast diverse snelwegen en het OV. Bovendien parkeren je gasten gewoon voor de deur, op één van de 1.200 gratis parkeerplaatsen.

ruimtes

Een workshop organiseren bij het NBC?

We hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn voor jouw workshop. Of je nu 10 of 1.000 gasten uitnodigt.

Naar alle ruimtes

Food

Tijdens je workshop kunnen je gasten rekenen op goede Nespresso koffie en lekker en vers eten. Ons eigen keukenteam draagt zorg voor een optimale culinaire invulling.

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een workshop bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00