service

Het serviceniveau van onze collega’s scoort gemiddeld een 8,9

Innovatieve locatie voor jouw zakelijke evenement

Bij het organiseren van een zakelijk evenement komt nogal wat kijken. Daarom staat ons team van ervaren en betrokken professionals met plezier voor je klaar. Samen kijken we naar de doelgroep en doelstelling van het evenement om er vervolgens een optimale invulling aan te geven.

Op onze 6.000 m2 oppervlakte hebben wij ruimte tot wel 5.000 gasten. Onze ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en in te delen zoals jij dat wilt. Daarnaast hebben we in onze evenementenhallen innovatieve faciliteiten beschikbaar. Wat dacht je van 3D projectie op een 28 meter breed decor of haarscherpe 4K projectie? Hier overtref je de verwachtingen van je gasten écht mee.

opstellingen

Een passende opstelling voor jouw evenement

Ieder zakelijk evenement heeft een ander doel. Daar hoort een goede indeling en passende opstelling bij. Welke past het beste bij jouw event?

  • Theateropstelling
  • Theateropstelling met catwalk
  • Beursvloer
  • Plenair met catering

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

neem contact op

De geschikte opstelling

Een zakelijk evenement is in allerlei verschillende opstellingen mogelijk. Wil je bijvoorbeeld één ruimte met een theateropstelling en een cateringplein of wil je een cabaretopstelling waar zowel geschreven als gegeten kan worden? Omdat we graag willen dat de indeling van de ruimte(s) past bij jouw evenement, denken we met plezier mee over een geschikte opstelling.

Ons team is graag het verlengstuk van jouw organisatie. We kijken onder andere met welke opstelling we de boodschap over kunnen brengen en helpen je met het slaan van bruggen tussen jouw organisatie en de doelgroep.

ruimtes

Een zakelijk evenement in onze ruimtes

We hebben ruimtes in alle soorten en maten voor ieder soort zakelijk evenement.

Naar alle ruimtes

food

Creëer samen met onze chef-kok de ideale culinaire line-up voor jouw gasten. Ons eigen keukenteam verzorgt graag goed eten en drinken op jouw evenement.

contact

Neem contact op met Inge

Wil je meer informatie ontvangen over een zakelijk evenement organiseren bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Inge.

Bel Inge Stuur een bericht

Of bel Inge op 030 - 602 69 00