Service

De service bij het NBC scoort gemiddeld een 8,9

Zakelijke bijeenkomst organiseren

Wanneer je een zakelijke bijeenkomst organiseert, wil je natuurlijk dat dit compleet verzorgd is voor jouw klanten of relaties. Het NBC Congrescentrum biedt ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot wel 5.000 gasten en beschikt over diverse innovatieve faciliteiten, zoals 3D projectie op een 28 meter breed decor of haarscherpe 4K projectie. Hiermee kun je écht indruk maken op je gasten.

Naast de ruimte die wij faciliteren, staat er met plezier een heel team voor je klaar. We bieden je optimale ondersteuning van A tot Z. Ons bevlogen team van eventmanagers, bedieningsmedewerkers, technici en koks hebben jarenlange ervaring met de organisatie van bijeenkomsten. Zij stellen alles in het werk om jouw zakelijke bijeenkomst soepel te laten verlopen.

Centraal gelegen locatie

Het NBC Congrescentrum is een centraal gelegen eventlocatie en is zowel met het OV als met de auto goed te bereiken. Gelegen in het hart van Nederland tussen de A2, A12 en A27. Bovendien kunnen jouw gasten parkeren op één van de 1.200 gratis parkeerplaatsen.

Opstellingen

Voor elke zakelijke bijeenkomst een geschikte opstelling

Elke zakelijke bijeenkomst is anders door de doelstellingen en bezoekers. Er is gelukkig altijd een opstelling die past bij jouw bijeenkomst.

  • Theateropstelling
  • Cabaretopstelling
  • U-vormopstelling
  • Even wat anders

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Succesvolle zakelijke bijeenkomst

We willen graag dat jij de doelstellingen van jouw zakelijke bijeenkomst behaalt. Daarom denken we graag met je mee over de inhoud, culinaire invulling en opstelling. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.

Of je nu 10 tot 1.000 gasten uitnodigt voor jouw zakelijke bijeenkomst, wij zorgen er graag voor dat de bijeenkomst perfect geregeld is. Ons team staat de hele dag voor je klaar om de verwachtingen van jouw gasten te overtreffen.

Ruimtes

Een zakelijke bijeenkomst organiseren bij het NBC?

We hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een zakelijke bijeenkomst. Naast 2 grote evenementenhallen beschikken we over 33 verschillende zalen.

Naar het overzicht van alle ruimtes

Food

We leggen jouw gasten graag in de watten met goede Nespresso koffie en lekker eten. Voor de culinaire invulling kun je rekenen op ons keukenteam.

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Bel Elise Stuur een bericht

Of bel Elise op 030 - 602 69 00