Innovatieve locatie voor uw business event

Het NBC Congrescentrum heeft 2 evenementenhallen en 33 subzalen om uw business event te faciliteren. Naast de ruimte, bieden we flink wat innovatieve faciliteiten aan om uw event naar een hoger niveau te tillen. Wat denkt u van 3D projectie op een 28 meter breed decor of haarscherpe 4K projectie?

Verlengstuk van uw organisatie

Het NBC is meer dan alleen een locatie. Ons team van ruim 100 medewerkers denkt namelijk graag mee met de organisatie van uw business event. Bijvoorbeeld hoe we uw doelstellingen het beste kunnen behalen en hoe we de verwachtingen van uw gasten kunnen overtreffen. U huurt niet alleen onze locatie, maar u krijgt een heel team dat voor u klaarstaat.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

De mogelijkheden voor uw business event bespreken?
Hart

Business event met een persoonlijke touch

Wij zijn pas tevreden als u en uw gasten dat zijn. Daarom staat ons volledige team voor u klaar tijdens de organisatie van uw event. Dag in, dag uit staan zij klaar met een gemeenschappelijk doel: verwachtingen overtreffen.

NBC Congrescentrum toren

6.000 m2 ruimte voor evenementen

Met 2 grote evenementenhallen van 1.800 m2, 33 zalen, 2 restaurants en een groot buitenterrein hebben we alle faciliteiten in huis om uw business event tot een succes te maken.

Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Bij een business event waarbij de gasten uit het hele land komen, is het wel zo handig als de evenementenlocatie makkelijk te bereiken is. Wij zijn gelegen in Nieuwegein nabij Utrecht en uw gasten parkeren gratis voor de deur.

event locatie nbc

Een business event organiseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement op onze locatie? Neem contact met mij op en ik vertel u er graag alles over.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving