Congreslocatie in het midden van het land

Een passende locatie bieden voor congressen van 2 tot 5.000 personen. In een notendop is dat wat we bij het NBC Congrescentrum voor u doen. Met 2 grote congreshallen, 33 subzalen en 2 restaurants, hebben we alle ruimte om uw congres tot een succes te maken. Met onze centrale ligging nabij Utrecht zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor uw gasten uit het gehele land. En parkeren? Dat doet u bij ons gratis op een van de 1.200 parkeerplaatsen voor de deur.

Onderscheiden door oprechte aandacht

Bij het NBC vinden we het belangrijk dat uw congres een succes wordt. Daarom denken wij graag met u mee over de perfecte invulling en ontzorgen we u met plezier in het voortraject en op de dag zelf. Dat doen wij al sinds 1992. U huurt niet alleen onze locatie, maar u kunt rekenen op een heel team dat voor u klaarstaat. We kunnen daar natuurlijk veel over vertellen, maar we nodigen u graag uit om het zelf te ervaren. Wanneer komt u kijken?

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Onze congreslocatie bekijken? We leiden u graag rond.
NBC Congrescentrum toren

Zowel kleine als grote zalen in één congrescentrum

Met 33 zalen en 2 grote hallen, hebben we alle ruimte in ons congrescentrum. Naast het bieden van geschikte ruimtes, hebben wij veel innovatieve faciliteiten in huis om uw congres tot een succes te maken.

Toverstaf NBC Congrescentrum

Hospitality hand-in-hand met innovatie

Gastgerichtheid met een innovatief gedachtegoed: dat is waar wij als team dag in, dag uit voor gaan. Van het hartelijke ontvangst tot aan het meedenken in de invulling van uw congres. Een spectaculaire toevoeging? Kies voor onze 3D- of 4K projectie.

Gratis parkeren bij het NBC

Gratis parkeren en makkelijk bereikbaar

Als u een congres organiseert waarbij de gasten uit het hele land komen, is het handig als de congreslocatie gemakkelijk te bereiken is. Wij zijn strategisch gelegen nabij Utrecht en bovendien parkeren uw gasten bij ons gratis.

Congreslocatie

We laten u graag onze congreslocatie zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres? Neem dan contact met mij op en ik vertel u er met plezier alles over.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving