Van 3D naar 4K: het NBC lanceert 4K projectie in de Grand Hall

Featured Video Play Icon

Wij kondigen graag weer iets GROOTS aan! Na de succesvolle introductie van ons 3D projectiedecor in 2015, kunnen we dit jaar natuurlijk onmogelijk aan ons voorbij laten gaan zonder te innoveren. Wij presenteren u graag ons nieuwe technologische hoogstandje: 4K projectie met bijbehorend 4K decor in de Grand Hall.

De eerste locatie met 4K projectie
Met de aanwinst van de nieuwe projectiemogelijkheden is het NBC de eerste congres- en evenementenlocatie in Nederland met permanente 4K projectie. Het bijbehorende decor staat op vaste basis in de Grand Hall en heeft een totale oppervlakte van ruim 184 m². Het geprojecteerde beeld is zo’n 4 keer scherper dan HD en zorgt voor een unieke en haarscherpe beleving op uw event.

De beleving naar een hoger niveau
“Na het succes van ons 3D decor in de Event Hall en de enthousiaste reacties hierop van onze opdrachtgevers, was het voor ons de uitdaging om ook in de Grand Hall iets spectaculairs te maken. Wij zijn gegaan voor het hoogst haalbare: 4K projectie op de maximale breedte en hoogte.” aldus Justin van Hooijdonk, directeur van het NBC Congrescentrum. “We merken dat onze opdrachtgevers behoefte hebben aan iets nieuws om zich te onderscheiden: nieuwe ontwikkelingen die bijdragen aan de ultieme event experience. De kracht van beeld en spectaculaire content spelen hier een leidende rol in. Zodra je de Grand Hall binnenloopt, word je omvergeblazen.”

Van 3D naar 4K
Bij het 4K projectiedecor draait het niet zozeer om de diepte in de content zoals bij het 3D decor, maar om de haarscherpe weergave van uw content. Levensgroot en vooral enorm realistisch beeld van uw sprekers, presentaties en op maat gemaakte backgrounds. Op die manier is de beleving maximaal. Ook voor uw gasten achterin de zaal.

Het 4K projectiedecor is en blijft toegankelijk voor al onze opdrachtgevers. Net zoals bij het 3D decor zijn ook op het kersverse decor in de Grand Hall alle weergavemethoden mogelijk. Of het nu gaat om livestreaming, custom-made backgrounds, videomapping of een simpele 4:3 Powerpoint-presentatie: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs de 3D-weergave zoals in de Event Hall kunnen we bewerkstelligen op het nieuwe decor.

4K projectie voor uw event:

– Écht haarscherpe weergave van uw content, voor alle gasten
– Optimale beleving door een 24 meter breed decor
– Uw boodschap op onderscheidende wijze overbrengen
– Eindeloze weergavemethoden
– Op maat gemaakte backgrounds of gewoon uw eigen materiaal


Een impressie opdoen? Bekijk hier enkele foto’s:


Wilt u meer informatie over ons 4K projectiedecor? Of wilt u zelf ervaren hoe het decor er in het echt uitziet? Onze accountmanagers vertellen u er graag alles over.

Neem contact op

Laat een reactie achter:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Download de whitepaper:

Hoe zorg je voor een sterke social media strategie waar zowel jij als je (potentiële) bezoekers vrolijk van worden? We helpen je graag op weg.

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving