NBC Congrescentrum nieuwe sponsor van Alpe d’HuZes

Hoofdsponsor Alpe d'Huzes

Het NBC Congrescentrum heeft zich verbonden met Alpe d’HuZes, het evenement waarbij deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend de Franse berg Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Op maandag 6 maart tekenden Alpe d’HuZes-voorzitter Johan van der Waal en Justin van Hooijdonk, directeur NBC Congrescentrum, de sponsorovereenkomst. Hiermee verbindt de Nieuwegeinse congres- en evenementenlocatie zich in ieder geval voor de komende drie jaar aan stichting Alpe d’HuZes.

Het inmiddels onder vrijwel alle Nederlanders bekende initiatief Alpe d’HuZes bevordert onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. “Een fantastische missie, waar wij graag in participeren.” aldus Justin van Hooijdonk. “Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel een keer te maken gehad met deze vreselijke ziekte. Als wij ons steentje bij kunnen dragen om kanker uiteindelijk de wereld uit te helpen, hoeven we daar niet lang over na te denken. We zijn dan ook erg trots op deze samenwerking.”

Het NBC Congrescentrum zal de komende drie jaar de bijeenkomsten rondom Alpe d’HuZes voor zowel organisatie, sponsoren als deelnemers faciliteren.

Op 1 juni 2017 zullen ruim 5.000 deelnemers het legendarische gebergte beklimmen onder het motto ‘niemand meer dood aan kanker’. Wil jij hier ook aan meedoen? Dat kan! Inschrijven kan op de website van Alpe d’HuZes.


Laat een reactie achter:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Download de whitepaper:

Hoe zorg je voor een sterke social media strategie waar zowel jij als je (potentiële) bezoekers vrolijk van worden? We helpen je graag op weg.

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving