Het congrescentrum waar u centraal staat

Het NBC Congrescentrum is een familiebedrijf en dat merkt u aan onze betrokkenheid. Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. In de voorbereiding denken we met u mee en tijdens uw bijeenkomst nemen we de operationele zaken over. Zo kunt u zich richten op uw bijeenkomst.

De enige met kleine en grote zalen

Bij het NBC Congrescentrum bent u welkom voor bijeenkomsten van 10 tot 6.000 personen. Daarin zijn we één van de weinigen in Nederland. Naast 33 vergaderzalen hebben we ook 2 hallen voor 6.000 personen. We kunnen onze ruimtes heel flexibel voor u indelen zodat u precies afneemt wat u nodig heeft!

Ontmoeting bij NBC Congrescentrum

Nieuws

Het NBC Congrescentrum hecht veel waarde aan het delen van haar kennis. Om deze reden publiceren wij met regelmaat interessante artikelen over het NBC Congrescentrum en de evenementenbranche. Nieuws, tips en trends zijn hier dagelijks de orde van de dag. Want wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Via ons nieuwsoverzicht blijft u te allen tijde op de hoogte van de laatste nieuwtjes, tips, trends en leuke acties!

Bekijk het nieuwsoverzicht 

Team

Het NBC Congrescentrum is een familiebedrijf sinds 1992. In de praktijk betekent het dat we een hecht team zijn waar weinig verloop is. In totaal werken er ruim 140 enthousiaste medewerkers bij het NBC Congrescentrum die iedere dag voor u klaar staan. Geen dag is hier hetzelfde, we gaan heel ver voor onze gasten. Dat betekent meedenken in de voorbereiding, geen uitdaging uit de weg gaan en betrokken zijn bij onze gasten en hun bijeenkomsten. Nieuwsgierig geworden naar ons team?

Bekijk het team

Team foto NBC Congrescentrum
Het NBC is partner van MVO Nederland

MVO

Duurzaamheid: het is geen trend meer, maar een must. Het NBC Congrescentrum is officieel partner van MVO Nederland. Middels deze samenwerking streven wij continu naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming en dragen wij actief bij aan de duurzaamheidswensen tijdens uw zakelijke bijeenkomst. Dit merkt u dan ook terug op de dag van uw bijeenkomst zelf. Benieuwd wat ons duurzaamheidsbeleid precies inhoudt?

Lees meer

Vacatures

Spreekt het je aan om in een hecht team te werken? Hou je van mensen en bezorg je anderen graag een goed gevoel? Ben je pro-actief, klantgericht en voel je je thuis in een dynamische werkomgeving? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie met video-boodschap waarin je vertelt waarom wij jou aan moeten nemen!

Bekijk vacatures

Vacature op en afbouw NBC Congrescentrum
Referenties

Referenties

We vragen onze opdrachtgevers regelmatig om referenties. Ze zijn leerzaam voor ons, want daarmee kunnen we onze dienstverlening nog beter maken. Daarnaast zijn referenties natuurlijk goed om opdrachtgevers zoals u te overtuigen van ons werk en de ervaringen van uw vakgenoten te lezen. Benieuwd geworden naar de ervaringen van andere opdrachtgevers?

Bekijk de referenties

Wilt u meer weten over ons congrescentrum?
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving