Locatie

Bij het NBC ben je welkom voor bijeenkomsten van 3 tot 6.000 personen

Het congrescentrum waar jij centraal staat

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 33 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen en corporate events.

Onze medewerkers werken hard om onze gasten een perfecte bijeenkomst te bieden. Van de oprechte glimlach bij binnenkomst tot de grote flexibiliteit en kennis onder alle afdelingen: iedereen zet zich in om de gasten een topdag te bezorgen. Bij het NBC ben je welkom voor bijeenkomsten van 3 tot 6.000 personen. Daarin zijn wij een van de weinigen in Nederland.

Facts & figures

  • We hebben in 2018 ruim 310.000 gasten mogen ontvangen tijdens 3.019 verschillende bijeenkomsten in alle soorten en maten
  • De jongste medewerker is 15 jaar en de oudste medewerker is maar liefst 80 jaar
  • Onze medewerkers zetten zo’n 20.000 stappen per dag
  • We serveren zo’n 744.000 kopjes Nespresso koffie per jaar
  • Het NBC scoort gemiddeld een 8,8 voor servicegerichtheid

Het nbc team

Ontmoet de mensen die van jouw bijeenkomst een succes willen maken

Maak hier kennis met het gehele NBC team.

Naar de teampagina

Anne

Projectmanagement

Ted

Events

Estelle

Banqueting

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid: het is geen trend meer, maar een must. Het NBC Congrescentrum is officieel partner van MVO Nederland. Middels deze samenwerking streven wij continu naar een maatschappelijk verantwoorde onderneming en dragen wij actief bij aan de duurzaamheidswensen tijdens jouuw zakelijke bijeenkomst. Dit merk je dan ook terug op de dag van je bijeenkomst zelf. Benieuwd wat ons duurzaamheidsbeleid precies inhoudt?

Business bijeenkomsten in het groen

Vlakbij het NBC Congrescentrum staat middenin het groen onze evenementenlocatie Green Village. In 2006 opende de familie Van Hooijdonk de deuren van de oude boerderij op de Blokhoeve 7 in Nieuwegein. In het voorjaar van 2018 is de locatie volledig vernieuwd en verdubbeld in capaciteit met een grote zaal en een unieke Orangerie.

Bij Green Village kun je terecht voor zakelijke bijeenkomsten tot 250 gasten plenair en bedrijfsfeesten tot wel 500 gasten. Ook voor persoonlijke gelegenheden, zoals een bruiloft of jubileum ben je bij Green Village aan het juiste adres.

 

Contact

Neem contact op met Daniëlle

Wil je meer informatie ontvangen over het NBC? Neem contact op met Daniëlle.

Bel Daniëlle Stuur een bericht

Of bel Daniëlle op 030 - 602 69 00