Leren van ervaringen

We vragen onze opdrachtgevers regelmatig om referenties. Ze zijn leerzaam voor ons, want daarmee kunnen we ons werk nog beter maken. Daarnaast zijn referenties natuurlijk goed om opdrachtgevers zoals u te overtuigen van ons werk en ons congrescentrum. We plaatsen regelmatig nieuwe referenties op deze pagina.


Uw ervaringen delen?

Heeft u ervaring met het NBC Congrescentrum en wilt u die met ons en anderen delen? Dan nodigen we u uit om uw referentie in te sturen. We publiceren uw ervaring op deze pagina, desgewenst met een logo van uw bedrijf erbij. Ook als u tips voor ons heeft horen we die graag.

Stuur ons uw referentie

Raad voor Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming

RSJ-Congres ‘Aansluiting gemist’ 

Zowel in de aanloop als op de dag zelf hebben wij bijzonder prettig samengewerkt met de mensen van het NBC. Vooral het meedenken in oplossingen ten aanzien van onze wensen is van grote klasse. Onze wens om de organisatie van het congres gedigitaliseerd te laten verlopen is geweldig ingevuld met de producten van Halito! en Event-O-Planner.

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 10   ·   Catering: 9

oktober 2016
-
RJS congres
scania

Scania Nederland B.V.

Geweldige locatie! 

Goede parkeergelegenheid, geweldige locatie, prachtige tuin, goed bereikbaar, uitstekende service!

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 8

augustus 2016
-

CMIS Nederland

CMIS Nederland op Hypovak

Ik wil de mensen van het NBC bedanken voor wederom een fijne en geslaagde samenwerking op Hypovak! We hebben een erg goede dag gehad op de stand. Dit is mede bereikt door de geweldige catering en dito bediening. 

mei 2016

-
Logo CMIS
Landelijke Cliëntenraad logo

Landelijke Cliëntenraad

Locatie en meer
De dienstverlening op zich wordt niet als apart ‘item’ behandeld, dus die neem ik mee in mijn 9 bij ‘locatie’. Zowel in de aanloop naar ons congres als op de dag zelf zijn wij als organisatie bijzonder kundig en prettig begeleid. Er werd voortdurend mee-gedacht, de reactietijd was heel kort zodat het proces efficiënt en vloeiend verliep. Op de congresdag zelf stond alles op tijd klaar volgens het door ons geleverde draaiboek. Ook de technici zijn zeer professioneel. Hulde!

Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

mei 2016

-

Secretaresses in de zorg

Secretaressecongres
Bedankt voor de fijne samenwerking voorafgaand en tijdens het Secretaressecongres op 21 april. Onze gasten hebben genoten van de mooie locatie, goede sprekers en een gezellige dag.

Graag tot een volgende keer!

Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

april 2016

-
logo Springer Media
Logo VTOI - referentie NBC Congrescentrum

VTOI Congres

Subliem! 

Ontzettend bedankt weer voor de hele fijne samenwerking afgelopen vrijdag op het VTOI congres. Het was een topdag, tevreden sprekers, deelnemers en een trotse opdrachtgever. De organisatie en flexibiliteit van jullie hele team was weer subliem! Bedankt voor deze prettige ervaring en samenwerking en tot snel!

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 9

april 2016
-

Tempo-Team

Professionele, zakelijke, persoonlijke en gastvrije locatie. Perfect voor zakelijke bijeenkomsten, beurzen, trainingen en feesten e.d. Niets is te veel en niets lijkt onmogelijk. Erg fijn contact voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement! Prijs/kwaliteit is goed. U betaalt wellicht iets meer voor deze locatie, maar u bent wel verzekerd van een topservice.

Boeking: 8   ·   Locatie: 8   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

februari 2016
-
Logo-Tempo-Team
Logo NVLF

NVLF

Wederom een geslaagd congres. Voor het 3e jaar op rij ons congres bij het NBC georganiseerd. Wederom verliep nagenoeg alles perfect en volgens afspraak. Snel schakelen en zeer behulpzame medewerkers. De dames van sales hebben ons zeer prettig geholpen bij de totstandkoming van deze, voor ons zeer, belangrijke dag.

Boeking: 10   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

november 2015
-

Alfa Accountants en Adviseurs

Op 9 november zijn wij met al onze medewerkers samengekomen in het NBC voor onze landelijke studiedag.
Een prachtige locatie met voldoende capaciteit voor al onze 800 medewerkers. Voldoende en flexibel personeel, alles was prima geregeld, lunch en filepakket waren eveneens goed, verwijzing naar de zalen was uitstekend en men is altijd bereid om mee te denken. Er was voldoende parkeergelegenheid alleen jammer dat het NBC beschikt over een beperkt aantal laadpalen. Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking.

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 8

november 2015
-
Logo Alfa Accountants
Tamoil logo

Tamoil Nederland BV

NBC zeker the place to business!

Wij hebben in oktober 7 trainingsbijeenkomsten gehad bij het NBC. Goede locatie, vriendelijke medewerkers, uitstekende lunch en bereidheid tot meedenken is zeer groot.

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 9

november 2015
-

Van Anraad Assurantiën

Ons bedrijf bestond 40 jaar en dat hebben we met een grote groep relaties gevierd in de bar van NBC, “The Y”. Al bij de besprekingen voor de boeking hadden we er vertrouwen in dat dit een succes zou worden; er werd goed meegedacht en onze wensen waren maatgevend, niet het “standaardaanbod”. Op de avond zelf bleek dit vertrouwen volledig terecht. Alles was als afgesproken, we hoefden zelf niet overal achteraan en konden zelf dus ook feest vieren. En achteraf… Ook de kosten waren als afgesproken.

We zijn dus zeer tevreden, alleen de versterking van de microfoon van de cabaretier bleek een klein puntje van aandacht. En o ja, de catering was in alle opzichten fantastisch. Voldoende personeel, uitstekende hapjes en vlotte bediening!

Boeking: 9   ·   Locatie: 8   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 9

oktober 2015
-
vananraad
Veterinaircongres NBC Congrescentrum

Nationaal Veterinair Congres 2015

Wij hebben op 9 oktober ons jaarlijks congres gehouden in het NBC en dat is ons zeer goed bevallen!
Het NBC is een toplocatie voor grote en kleine congressen. Er is een ruime keuze aan zalen beschikbaar, van klein tot zeer groot. Het personeel is zeer vriendelijk en denkt goed mee. Ook de catering is uitstekend! Kortom: mede dankzij het NBC kunnen wij terugkijken op een enorm geslaagde dag! 

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 9

oktober 2015
-

Borboleta

Op 5 oktober heb ik in Nieuwegein een training gegeven aan nieuwe OR-leden uit verschillende organisaties. De bereikbaarheid van het NBC is zeer goed (openbaar vervoer en auto). De ontvangst was zeer vriendelijk en de verwijzing naar de zaal was prima. De catering was eveneens goed (voldoende gevarieerde lunch) en prima koffie en thee bij de zaal.

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

oktober 2015
-
BorboletaLogo
ZJA300x300

Zwaluwen Jeugd Actie

Een goede vergader locatie, ook voor kleine gezelschappen en centraal gelegen in het land. Goede parkeervoorzieningen. Het reserveren van vergaderingen verloopt vlot en het NBC vergadercentrum speelt heel flexibel om bij wijzigingen, ook als dat op het laatste moment is. Erg vriendelijk personeel! De cateringvoorzieningen zijn gewoon goed, de lunch kaart biedt voldoende keuzes.

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 9

september 2015
-

PedicureCongres

Reeds voor de 10e maal dit congres georganiseerd in het NBC. Deze zich continu verbeterende locatie is enorm servicegericht en beveel ik graag aan. 

Boeking: 10   ·   Locatie: 10   ·   Zaal: 10   ·   Catering: 9

september 2015
-
ASWS logo
Referentie NBC Congrescentrum

ICT2016 congres

Zeer positief over het NBC. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Prachtige locatie en je kunt er makkelijk parkeren.

Locatie: 10   ·   Zaal: 10   ·   Catering: 10

september 2015
-

Open Cofffee netwerkbijeenkomst

Elke maand is er een netwerkbijeenkomst van zzp’ers uit de regio in het NBC. Ze zijn altijd aangenaam verrast door de goede bereikbaarheid van de locatie, de gratis parkeermogelijkheid, de aardige medewerkers en de chique en sfeervolle Food & winebar The Y. De zzp’ers voelen zich echt welkom en zeer gewaardeerde gasten.

Boeking: 10   ·   Locatie: 10   ·   Zaal: 10   ·   Catering: 9

juli 2015
-
Open+Coffee+Nieuwegein
Referentie NBC Congrescentrum

ICT Media B.V.

Het NBC is een zeer professionele congresorganisatie en bied een goed all in concept aan. Het NBC biedt een goede service, is een mooie congreslocatie en zijn in staat zijn om op hoog niveau complexe congressen aan te kunnen en goed te kunnen inspelen op de behoefte van de klant, dat is waar het NBC voor staat.

Boeking: 9   ·   Locatie: 8   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 9

juni 2015

-

Fleetmanagement Congres

Al een aantal jaren organiseren wij ons Fleetmanagement event bij het NBC. Ook dit jaar waren we weer heel erg tevreden over de locatie en met name de service van de medewerkers. Ze zijn allemaal even behulpzaam en denken goed met je mee. Alles was weer tot in de puntjes geregeld. Bedankt en tot volgend jaar!

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 8

mei 2015
-
Fleetmanagement Congres
St. Antionius Ziekenhuis referentie NBC Congrescentrum

st. Antonius Ziekenhuis

Feest zonder zorgen!
Tijdens ons eerste overleg alles goed in kaart gebracht. Onze wensen zijn gehoord, verwoord & verwerkt. Er was een goede samenwerking met een heldere communicatie. Professioneel en zeer gastvrij. De inrichting was geweldig en overtrof ieders verwachting. Een geslaagd diner / feest voor 400 vrijwilligers van het Antonius ziekenhuis.
 

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 10   ·   Catering: 9

mei 2015
-
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving