Leren van ervaringen

We vragen onze opdrachtgevers regelmatig om referenties. Ze zijn leerzaam voor ons, want daarmee kunnen we ons werk nog beter maken. Daarnaast zijn referenties natuurlijk goed om opdrachtgevers zoals u te overtuigen van ons werk en ons congrescentrum. We plaatsen regelmatig nieuwe referenties op deze pagina.


Uw ervaringen delen?

Heeft u ervaring met het NBC Congrescentrum en wilt u die met ons en anderen delen? Dan nodigen we u uit om uw referentie in te sturen. We publiceren uw ervaring op deze pagina, desgewenst met een logo van uw bedrijf erbij. Ook als u tips voor ons heeft horen we die graag.

Stuur ons uw referentie

Coöperatieve Vereniging Beko

Op 13 januari 2018 presenteerden wij bij NBC onze nieuwe strategische koers aan de medewerkers van alle Beko-bedrijven. Een belangrijk moment voor onze organisatie. Mede dankzij de goede adviezen vooraf, de persoonlijke benadering, de betrokkenheid en gastvrijheid van de medewerkers van NBC, is het een geweldige avond geworden. Een fantastische start van onze nieuwe strategische periode, mede dankzij de inzet van de medewerkers van NBC, de totale entourage en de technische mogelijkheden bij NBC.

Ruimtes: 9   ·  Culinaire invulling: 9    ·   Serviceniveau: 9   ·   Bereikbaarheid: 9   ·   Parkeren: 9

januari 2018

-
Beko
tio

TIO Career Event

De samenwerking met het NBC voor ons Tio Career Event was uitermate prettig. De aanloop was prettig en zakelijk en er werd goed meegedacht. Op de dag zelf was er een uiterst gastvrij team hard aan het werk om alles soepel te laten verlopen. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag, mede door de inzet van de collega’s van het NBC!

Ruimtes: 8   ·  Culinaire invulling: 8    ·   Serviceniveau: 10   ·   Bereikbaarheid: 8   ·   Parkeren: 8

oktober 2017

-

Cadac Summit

NBC is een heel mooie complete locatie waar alle faciliteiten aanwezig zijn. De medewerkers zijn allemaal zeer servicegericht en behulpzaam. Een locatie om aan te bevelen!

Ruimtes: 8   ·  Culinaire invulling: 9    ·   Serviceniveau: 10   ·   Bereikbaarheid: 9   ·   Parkeren: 9

september 2017

-
cadac-group-logo
BEKO

Beko Najaarsdagen

Zowel in de voorbereidingen als tijdens de Beko Najaarsdagen zelf hebben wij prettig samengewerkt met de mensen van NBC. Zij denken in oplossingen en niet in problemen, zij ontzorgen en verzorgen! Complimenten voor het hele team. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze gasten en onze medewerkers fijne Beko Najaarsdagen hebben gehad.

Ruimtes: 8   ·  Culinaire invulling: 8    ·   Serviceniveau: 10   ·   Bereikbaarheid: 7

september 2017

-

Congres ICT Media

Zeer professionele organisatie. Zeer prettig werken en hoge kwaliteit van catering, dienstverlening en audio visuele middelen. 3D Projectie is een aanwinst. Heeft ook een eigen meubellijn en decoratie onder eigen dak! Kortom een locatie die breed kan aanbieden.

Ruimtes: 9   ·  Culinaire invulling: 9    ·   Serviceniveau: 9   ·   Bereikbaarheid: 9   ·   Parkeren: 9

september 2017

-
ict media logo
logo_NJI

Congres Nederlands Jeugdinstituut

Als een klant kiest voor het NBC Congrescentrum juich ik dat alleen maar toe. Ik kom al jaren in het NBC Congrescentrum en de service blijft onveranderd hoog! De techniek is van hoog niveau en meer dan up-to-date. 45 sessies in drie rondes en alle presentaties konden op tijd gestart worden! Deelnemers waren zeer tevreden met de locatie. Ik kom snel weer bij jullie terug!

Ruimtes: 8   ·  Culinaire invulling: 9    ·   Serviceniveau: 10   ·   Bereikbaarheid: 9   ·   Parkeren: 9

september 2017

-

Alfa accountants leerdag

Alfa Accountants leerdag 2017

Onze medewerkers waren erg enthousiast en de organisatie verliep super. Ik krijg ook terug dat jullie medewerkers erg vriendelijk en zeer behulpzaam waren! En het eten was echt heerlijk! Complimenten voor alles en bedankt voor de strakke planning!

september 2017
-
logo-alfa-accountants
RJS congres

Raad voor Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming

RSJ-Congres ‘Aansluiting gemist’ 

Zowel in de aanloop als op de dag zelf hebben wij bijzonder prettig samengewerkt met de mensen van het NBC. Vooral het meedenken in oplossingen ten aanzien van onze wensen is van grote klasse. Onze wens om de organisatie van het congres gedigitaliseerd te laten verlopen is geweldig ingevuld met de producten van Halito! en Event-O-Planner.

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 10   ·   Catering: 9

oktober 2016
-

Scania Nederland B.V.

Geweldige locatie! 

Goede parkeergelegenheid, geweldige locatie, prachtige tuin, goed bereikbaar, uitstekende service!

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 8

augustus 2016
-
scania
Logo CMIS

CMIS Nederland

CMIS Nederland op Hypovak

Ik wil de mensen van het NBC bedanken voor wederom een fijne en geslaagde samenwerking op Hypovak! We hebben een erg goede dag gehad op de stand. Dit is mede bereikt door de geweldige catering en dito bediening. 

mei 2016

-

Landelijke Cliëntenraad

Locatie en meer
De dienstverlening op zich wordt niet als apart ‘item’ behandeld, dus die neem ik mee in mijn 9 bij ‘locatie’. Zowel in de aanloop naar ons congres als op de dag zelf zijn wij als organisatie bijzonder kundig en prettig begeleid. Er werd voortdurend mee-gedacht, de reactietijd was heel kort zodat het proces efficiënt en vloeiend verliep. Op de congresdag zelf stond alles op tijd klaar volgens het door ons geleverde draaiboek. Ook de technici zijn zeer professioneel. Hulde!

Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

mei 2016

-
Landelijke Cliëntenraad logo
logo Springer Media

Secretaresses in de zorg

Secretaressecongres
Bedankt voor de fijne samenwerking voorafgaand en tijdens het Secretaressecongres op 21 april. Onze gasten hebben genoten van de mooie locatie, goede sprekers en een gezellige dag.

Graag tot een volgende keer!

Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

april 2016

-

VTOI Congres

Subliem! 

Ontzettend bedankt weer voor de hele fijne samenwerking afgelopen vrijdag op het VTOI congres. Het was een topdag, tevreden sprekers, deelnemers en een trotse opdrachtgever. De organisatie en flexibiliteit van jullie hele team was weer subliem! Bedankt voor deze prettige ervaring en samenwerking en tot snel!

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 9

april 2016
-
Logo VTOI - referentie NBC Congrescentrum
Logo-Tempo-Team

Tempo-Team

Professionele, zakelijke, persoonlijke en gastvrije locatie. Perfect voor zakelijke bijeenkomsten, beurzen, trainingen en feesten e.d. Niets is te veel en niets lijkt onmogelijk. Erg fijn contact voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement! Prijs/kwaliteit is goed. U betaalt wellicht iets meer voor deze locatie, maar u bent wel verzekerd van een topservice.

Boeking: 8   ·   Locatie: 8   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

februari 2016
-

NVLF

Wederom een geslaagd congres. Voor het 3e jaar op rij ons congres bij het NBC georganiseerd. Wederom verliep nagenoeg alles perfect en volgens afspraak. Snel schakelen en zeer behulpzame medewerkers. De dames van sales hebben ons zeer prettig geholpen bij de totstandkoming van deze, voor ons zeer, belangrijke dag.

Boeking: 10   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

november 2015
-
Logo NVLF
Logo Alfa Accountants

Alfa Accountants en Adviseurs

Op 9 november zijn wij met al onze medewerkers samengekomen in het NBC voor onze landelijke studiedag.
Een prachtige locatie met voldoende capaciteit voor al onze 800 medewerkers. Voldoende en flexibel personeel, alles was prima geregeld, lunch en filepakket waren eveneens goed, verwijzing naar de zalen was uitstekend en men is altijd bereid om mee te denken. Er was voldoende parkeergelegenheid alleen jammer dat het NBC beschikt over een beperkt aantal laadpalen. Wij kijken terug op een zeer prettige samenwerking.

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 8

november 2015
-

Tamoil Nederland BV

NBC zeker the place to business!

Wij hebben in oktober 7 trainingsbijeenkomsten gehad bij het NBC. Goede locatie, vriendelijke medewerkers, uitstekende lunch en bereidheid tot meedenken is zeer groot.

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 9

november 2015
-
Tamoil logo
vananraad

Van Anraad Assurantiën

Ons bedrijf bestond 40 jaar en dat hebben we met een grote groep relaties gevierd in de bar van NBC, “The Y”. Al bij de besprekingen voor de boeking hadden we er vertrouwen in dat dit een succes zou worden; er werd goed meegedacht en onze wensen waren maatgevend, niet het “standaardaanbod”. Op de avond zelf bleek dit vertrouwen volledig terecht. Alles was als afgesproken, we hoefden zelf niet overal achteraan en konden zelf dus ook feest vieren. En achteraf… Ook de kosten waren als afgesproken.

We zijn dus zeer tevreden, alleen de versterking van de microfoon van de cabaretier bleek een klein puntje van aandacht. En o ja, de catering was in alle opzichten fantastisch. Voldoende personeel, uitstekende hapjes en vlotte bediening!

Boeking: 9   ·   Locatie: 8   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 9

oktober 2015
-

Nationaal Veterinair Congres 2015

Wij hebben op 9 oktober ons jaarlijks congres gehouden in het NBC en dat is ons zeer goed bevallen!
Het NBC is een toplocatie voor grote en kleine congressen. Er is een ruime keuze aan zalen beschikbaar, van klein tot zeer groot. Het personeel is zeer vriendelijk en denkt goed mee. Ook de catering is uitstekend! Kortom: mede dankzij het NBC kunnen wij terugkijken op een enorm geslaagde dag! 

Boeking: 9   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 9   ·   Catering: 9

oktober 2015
-
Veterinaircongres NBC Congrescentrum
BorboletaLogo

Borboleta

Op 5 oktober heb ik in Nieuwegein een training gegeven aan nieuwe OR-leden uit verschillende organisaties. De bereikbaarheid van het NBC is zeer goed (openbaar vervoer en auto). De ontvangst was zeer vriendelijk en de verwijzing naar de zaal was prima. De catering was eveneens goed (voldoende gevarieerde lunch) en prima koffie en thee bij de zaal.

Boeking: 8   ·   Locatie: 9   ·   Zaal: 8   ·   Catering: 8

oktober 2015
-
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving