Alle voorzieningen voor handen

Bij het NBC Congrescentrum faciliteren we u. Omdat u een succesvolle bijeenkomst wilt, verzorgen wij alle operationele zaken rondom uw bijeenkomst. Wij hebben sinds 1992 ervaring met het organiseren van vergaderingen, beurzen en andere zakelijke bijeenkomsten en we denken graag met u mee over uw bijeenkomst. We zijn uitgerust met alles wat u mag verwachten van een modern congrescentrum.

Overal een oplossing voor

Voor elke uitdaging hebben we een oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we een volwaardig partner voor onze opdrachtgevers. De meeste zaken hebben we in huis en voor sommige disciplines hebben we betrouwbare partners waarmee we vaak al jaren samenwerken. We verzorgen uw bijeenkomst en houden ook rekening met alle belangrijke details.

NBC rolfoto-s-0300

Culinaire verrassingen

Onze kok en zijn team maken dagelijks heerlijke gerechten. Naast hun werkzaamheden in ons Business Restaurant, maken zij ook de gerechten voor uw bijeenkomst. Lunches, diners, hapjes voor tussendoor, de mogelijkheden zijn onbeperkt. In het foodbook staan diverse standaard arrangementen, maar het keukenteam staat vanzelfsprekend ook open voor uw ideeën. Laat het ons weten, dan gaan we ermee aan de slag!

Lees meer

Gratis Wi-Fi

Al onze gasten mogen gratis gebruikmaken van ons draadloos internet (4 Mb down, 1 Mb up). De verbinding loopt over glasvezel en is daardoor bijzonder stabiel. Heeft u sneller internet nodig, bijvoorbeeld voor streaming video? Dan kunnen we u voor een meerprijs een glasvezelverbinding tot 100 Mb (up en down) aanbieden, eventueel met ondersteuning door onze IT partner. We adviseren u graag over welke internetsnelheid u nodig heeft.

Gratis WiFi

Wilt u meer weten over onze services?
_MG_3420-def

Gratis parkeren

Dankzij onze ligging in Nieuwegein zijn we goed bereikbaar via de A2, A12 en A27. Veel van onze bezoekers komen dan ook met de auto naar het NBC Congrescentrum. Wij hebben veel parkeergelegenheid rondom ons pand. In totaal beschikken wij over 1.200 gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het parkeerterrein voorzien van 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Persoonlijke ondersteuning

Onze mensen denken met u mee van begin tot eind. We kijken hoe we de zaal of hal zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten, geven u ideeën m.b.t. catering en ontvangen uw gasten. Op de dag van uw bijeenkomst of evenement kunt u zich vol overgave storten op de zaken die voor u belangrijk zijn. Onze mensen ontfermen zich over de operationele zaken en blussen spreekwoordelijke brandjes waar nodig.

Persoonlijke ondersteuning

Direct een ruimte reserveren? Neem contact met ons op.
Audiovisuele ondersteuning

Audiovisuele ondersteuning

Het NBC Congrescentrum heeft vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis. Beeldschermen, beamers, laptops en geluidsinstallaties zijn ruimschoots voorradig voor de verschillende zalen en hallen. Ook microfoons en verlichting verzorgen we natuurlijk graag voor u. Op basis van uw wensen zetten we geschikte apparatuur in. Het komt soms voor dat we iets niet zelf hebben. In dat geval, en voor audiovisuele ondersteuning tijdens uw bijeenkomst, hebben we de betrouwbare partners AVEX/Hulskamp & Purple Haze Sound & Lights.

Innovatieve tools

Wij denken graag met u mee en zijn innovatief op verschillende manieren. Innovatief in onze gastvrijheid, op culinair gebied en vooral via de verschillende tools die wij aanbieden. Bij het NBC zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en slimste tools om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Maak kennis met onze innovatieve tools om een uniek element toe te voegen aan uw bijeenkomst.
Lees meer

Gebruikt u een congres app..

Fletcher Hotel Nieuwegein, overnachten, NBC Congrescentrum

Overnachten

Heeft u een meerdaagse bijeenkomst of woont u ver van het NBC vandaan? Dan kunt u overnachten in het nabijgelegen Fletcher Hotel in Nieuwegein of in Hotel Van der Valk Utrecht. Beide hotels liggen op een kleine 10 minuten afstand van het NBC Congrescentrum en zijn erg makkelijk te bereiken. Wij bellen graag een taxi voor u.

Website Fletcher Hotel Website Van der Valk

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving