Dé innovatieve toevoeging op uw event

Wij presenteren u: ons 3D projectiedecor in de Event Hall en ons 4K projectiedecor in de Grand Hall. Op deze innovatieve decors kunnen we al uw wensen vertalen naar haarscherpe, levensgrote projecties. Een volledig nieuwe betekenis aan het woord ‘presenteren’, dat is wat we met deze decors wilden verwezenlijken. En dat is goed gelukt. Of het nu gaat om livestreaming, videomapping, geanimeerde backgrounds of een simpele Powerpoint-presentatie: alles is mogelijk. Blaas uw gasten omver.

Eerste 3D- en 4K projectiedecor in Nederland

Met de lancering van het 3D decor in 2015 en het 4K decor in 2016, is het NBC de eerste congres- en evenementenlocatie in Nederland die deze mogelijkheden permanent in huis heeft. En daar blijft het niet bij: de decors van respectievelijk 28 meter en 25 meter zijn ook de grootste vaste projectieschermen van alle evenementenlocaties in Nederland.

Wilt u de mogelijkheden van de 3D projectie zelf bekijken?

Factsheet: 3D projectiedecor

Om u wegwijs te maken in de mogelijkheden en technische specificaties van ons 3D projectiedecor, hebben wij een uitgebreide factsheet samengesteld. Hierin ontdekt u de mogelijke backgrounds, technische informatie en meer. U kunt de factsheet hieronder bekijken.

Bekijk de factsheet

ipad_projectie
4k projectie factsheet


Factsheet: 4K projectiedecor

Om u de mogelijkheden van ons 4K projectiedecor te laten zien, hebben wij een uitgebreide factsheet samengesteld met alle informatie over 4K projectie, zoals de mogelijke backgrounds, technische informatie en meer. U kunt de factsheet hieronder bekijken.

Bekijk de factsheet


Video: Justin van Hooijdonk en Eduard Hulskamp over de 3D projectie

Een trotse Justin van Hooijdonk (directeur NBC Congrescentrum) vertelt Eduard Hulskamp (oprichter Hulskamp Audiovisueel) over de eindeloze mogelijkheden van het 3D projectiedecor in het ons congrescentrum. Als onze vaste AV-leverancier neemt Hulskamp de technische ondersteuning met betrekking tot de 3D projectie volledig op zich, zowel in de voorbereiding als tijdens het event.


Bekijk een aantal van de gerealiseerde decors:

In deze slider ziet u een greep uit de gemaakte 3D/4K decors.

Account Manager NBC Congrescentrum

De projectiemogelijkheden zelf bekijken?

Ik nodig u graag uit voor een kop koffie. Neem contact met mij op of vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving