Dé toevoeging op uw event

Wij presenteren u: ons 3D projectiedecor. Op het nieuwe decor kunnen we letterlijk al uw wensen vertalen naar levensgrote projecties. Of het nu gaat om livestreaming, picture in picture, videomapping of andere innovatieve weergavemethoden: echt alles is mogelijk.  Samen met u maken wij graag content op maat om te projecteren tijdens uw event.

Eerste 3D projectiedecor in Nederland

In samenwerking met partners Mindsetting, Hulskamp en Purple Haze hebben wij het eerste permanente 3D projectiedecor in Nederland geïntroduceerd. En daar blijft het niet bij: de drie schermen met een totale breedte van 28 meter vormen samen ook het grootste projectiedecor van alle evenementenlocaties in Nederland.

Wilt u de mogelijkheden van de 3D projectie zelf bekijken?

Bekijk de uitgebreide 3D projectie factsheet

Om u wegwijs te maken in de mogelijkheden en technische specificaties van ons 3D projectiedecor, hebben wij een 3D projectie factsheet samengesteld. Hierin ontdekt u de mogelijke backgrounds, technische informatie en meer. U kunt de factsheet hieronder bekijken.

Bekijk de factsheet

ipad_projectie

Video: Justin van Hooijdonk en Eduard Hulskamp over de 3D projectie

Een trotse Justin van Hooijdonk (directeur NBC Congrescentrum) vertelt Eduard Hulskamp (oprichter Hulskamp Audiovisueel) over de eindeloze mogelijkheden van het 3D projectiedecor in het ons congrescentrum. Als onze vaste AV-leverancier neemt Hulskamp de technische ondersteuning met betrekking tot de 3D projectie volledig op zich, zowel in de voorbereiding als tijdens het event.

Bekijk een aantal van de gerealiseerde decors:

Account Manager NBC Congrescentrum

De projectiemogelijkheden zelf bekijken?

Ik nodig u graag uit voor een kop koffie. Neem contact met mij op of vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving