Opladen met heerlijk eten en drinken

Bij het NBC Congrescentrum houden we van lekker eten. Dat schotelen we ook graag onze gasten voor. Onze kok en zijn team verzorgen dagelijks ontbijt, lunch en diner. Onze keuken serveert steeds meer voedzame, gezonde gerechten die uw smaakpapillen activeren. Eten biedt ontspanning en laadt weer op na een intensieve vergadering, training of congresdag. 

Ontbijt, lunch, diner of borrel

Elke bijeenkomst is te combineren met een standaard arrangement of gerechten op maat. Daarnaast bent u ook welkom in onze restaurants als u geen bijeenkomst heeft. Ze zijn elke dag geopend voor iedereen die van heerlijk eten en drinken houdt. Neem dus gerust uw zakenrelatie mee naar het NBC Congrescentrum voor een heerlijke zakelijke lunch of diner. 

Bekijk alle culinaire mogelijkheden in ons Foodbook!
The Y (6)

Food- & Winebar: The Y

The Y is onze stijlvolle food- & Winebar voor uw zakelijke bijeenkomsten. De lange bar en open keuken, geleverd door onze vaste keukenleverancier Beuk Horeca, nodigen uit tot een heerlijk hapje en een drankje. De fraaie inrichting en aanwezige audiovisuele middelen maken deze bar ook perfect geschikt voor uw productpresentatie of gezellig bedrijfsfeest. Gewoon komen borrelen, ontbijten, lunchen of dineren mag natuurlijk ook in de Food- & Winebar The Y. De Food- & Winebar wordt erg goed bezocht, dus we raden u aan om te reserveren via 030 – 602 6900.

Reserveer direct

Business Restaurant

In ons Business Restaurant bent u elke dag welkom om te eten, ongeacht of u dit combineert met een bezoek aan een van de zalen in het NBC Congrescentrum. Elke dag presenteren onze Chefkok en zijn team een heerlijk voedzaam menu dat tot de verbeelding spreekt. Het Business Restaurant wordt erg goed bezocht, dus we raden u aan om te reserveren via 030 – 602 6900.

Meer foto’s

Restaurant NBC Congrescentrum Nieuwegein
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving