Een unieke tool op uw bijeenkomst?

Wij verzorgen graag uw training, vergadering, congres of evenement. Ons doel: alles tot in de puntjes regelen. Wij denken daarom graag met u mee en zijn innovatief op verschillende manieren. Innovatief in onze gastvrijheid, op culinair gebied en vooral via de verschillende tools die wij aanbieden. Maak kennis met onze innovatieve tools om een uniek element toe te voegen aan uw bijeenkomst.

Wij blijven innoveren

Bij het NBC zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en slimste tools om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Zo testen we regelmatig nieuwe applicaties en tools uit en wordt ons aanbod hierin steeds groter. Wilt u van uw bijeenkomst een interactief en sociaal succes maken? Laat ons het voor u regelen.

3D projectiedecor NBC

3D projectie: Eindeloze weergavemogelijkheden

Wilt u dat uw bezoekers nog lang napraten over uw event? Blaas uw bezoekers omver met het 3D projectiedecor in de Event Hall. Op het 28 meter brede decor kunnen we letterlijk al uw wensen vertalen naar levensgrote projecties. Of het nu gaat om livestreaming, picture in picture, videomapping of andere innovatieve weergavemethoden: echt alles is mogelijk.  Samen met u maken wij graag content op maat om te projecteren tijdens uw event.

EventOPlanner: Op maat gemaakte event app

Uw gasten een optimale event experience bezorgen? Haal alles uit uw evenement met een interactieve event app in samenwerking met EventOPlanner. Wat denkt u van een makkelijk te beheren app, volledig in de huisstijl van het event? Een app waarin de eventinformatie altijd up-to-date is en u live wijzigingen door kunt voeren aan het programma, sprekers etc. Stimuleer de interactie met o.a. live stemmen, iBeacons, pushberichten en social media integratie. Meer informatie? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Social-login-1024x579

Social WiFi: Leer de doelgroep kennen

Bij het NBC beschikken wij over perfecte WiFi mogelijkheden. Door middel van Social WiFi komt u alles over uw bezoekers te weten. Bijvoorbeeld door ze te verplichten om in te loggen met Facebook om beschikking te krijgen over WiFi tijdens de bijeenkomst. Op deze manier weet u precies wie uw bezoekers zijn en wat hen bezig houdt.

Wilt u meer informatie over onze innovatieve tools?

4K projectie

Na het succes van ons 3D decor in de Event Hall gingen wij graag de uitdaging aan om ook in de Grand Hall iets spectaculairs te maken voor onze opdrachtgevers. We zijn gegaan voor de hoogst haalbare: 4K projectie op de maximale breedte en hoogte. Het bijbehorende decor heeft een totale oppervlakte van 184 m². Het geprojecteerde 4K beeld is zo’n 4 keer scherper van HD en zorgt voor een unieke en haarscherpe beleving op uw event. Zo brengt u uw boodschap op een onderscheidende wijze over op uw gasten. Gebruik uw eigen materiaal of pak uit met op maat gemaakte backgrounds. Kies voor een vertrouwde Powerpoint presentatie of werk met bewegend beeld middels een livestream. De weergavemethoden zijn eindeloos! Meer weten over de mogelijkheden van de 4K projectie? Neem contact op met de marketingafdeling van het NBC Congrescentrum.

4K projectie (innovatieve tools)
Beacons (Innovatieve tools)

Beacons

Het NBC is op dit moment aan het testen met een netwerk van Bluetooth beacons. Met beacon-technologie kunt u persoonlijke en relevante informatie delen met de gasten op uw event. Door middel van een Bluetooth signaal naar dichtbij zijnde smartphones met de geïnstalleerde event-app, kunnen er verschillende acties worden uitgevoerd. Zo kunnen er bijvoorbeeld pushberichten verstuurd worden afhankelijk van de locatie van de bezoeker binnen het pand of kan er profieldata van de bezoeker op een scherm worden getoond wanneer hij zich in de buurt bevindt. Meer informatie over de voortgang van het werken met beacons bij het NBC? Neem contact op met de marketingafdeling van het NBC Congrescentrum.

Livestreaming en online video

Wilt u een nog grotere doelgroep bereiken? Zorg dan voor een online doorvertaling van uw bijeenkomst met video. Alles is mogelijk: een livestream, zodat mensen op elke plek mee kunnen kijken. Een studio op de evenementenlocatie, waarmee journaals zo gemaakt worden. Of laat uw congres langer leven, door achteraf presentaties rond te sturen.

Wilt u online een prijs berekenen voor uw bijeenkomst?

Buzzmaster

Met Buzzmaster krijgt u gegarandeerd elke zaal in beweging. Of u nou een congres, debat, lezing of workshop organiseert. Buzzmaster is een methode waarbij het publiek verbinding maakt met een groot scherm via hun smartphones. Zo kunnen ze live hun ervaringen delen door te stemmen, hun mening te geven, vragen te stellen en nog veel meer. Buzzmaster is de ideale methode om uw publiek beter te betrekken bij onderwerpen die besproken worden. Een ervaren Buzzmaster geeft on stage ondersteuning aan de spreker of dagvoorzitter en voorziet het publiek van de leukste, opvallendste statistieken die voorkomen uit het stemgedrag. Ontdek alle mogelijkheden van Buzzmaster op de website of neem contact op met de marketingafdeling van het NBC Congrescentrum.

Buzzmaster (Innovatieve Tool)

Flatscreen katheder: De interactieve sprekerstool

Bent u klaar met die saaie toespraken en bijna slapende bezoekers? Met deze digitale sprekerstool is uw event binnen handomdraai interactief. En het ziet er ook nog eens modern uit, in de stijl die u maar wilt. Zo kunt u alles op het digitale flatscreen tonen: uw eigen bijpassende afbeeldingen, video’s of een berichten-stream vanuit social media.

SMART Kapp: De flipover anno 2017

Altijd maar foto’s maken van de flipover of met grote vellen papier uit de vergaderruimte komen? Dat is niet meer nodig. Alle notities die op de SMART Kapp gemaakt worden, kunnen live of achteraf eenvoudig naar uw telefoon, tablet of laptop worden gestuurd. U kunt aantekeningen natuurlijk ook opslaan op een USB-stick, om ze later nog eens door te lezen.

Livewall (Innovatieve tools)

Livewall twitterfeed

Zet u social media in tijdens uw bijeenkomst? Dan is het wel zo leuk om op locatie te kunnen zien wat men online zegt over het evenement. Daarom werkt het NBC met de twitterfeed van Livewall. Deze vertoont Tweets, Facebook- en Instagramposts op onze schermen waar u maar wilt. Een leuke manier om interactie aan te gaan met uw bezoekers. Livewall stimuleert het gebruik van social media op het evenement waardoor ook het bereik groeit. Op het scherm bij de receptie komen de social media berichten één voor één voorbij. Dit scherm kan naar uw wens worden opgemaakt. Meer weten over de Livewall twitterfeed bij het NBC? Neem contact op met de marketingafdeling van het NBC Congrescentrum

catchbox1

Catchbox: Iedereen doet mee

Een bijeenkomst waarbij de hele zaal meedoet, kan dat? Dat kan zeker met de Catchbox – een innovatieve zaalmicrofoon waarmee u kunt gooien. Deelnemers uit de zaal vragen laten stellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Innovatief en erg leuk voor uw publiek!

Inge van der Steen Account Manager Events

Meer weten over onze innovatieve tools?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze innovatieve tools op uw bijeenkomst? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving