Gesloten in de zomer? Laat me niet lachen!

Wij zijn het hele jaar geopend, ook in de zomer. Omdat we weten dat mensen liever niet binnen zitten met mooi weer, maken wij van elke bijeenkomst in de zomer een feestje. Trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten dompelen wij onder in een zomers sfeertje.

Wist je trouwens dat de zomer daarnaast de uitgelezen periode is om een bijeenkomst te organiseren om kennis bij te spijkeren? Deze rustige periode leent zich perfect voor een summer school voor jouw (nieuwe) medewerkers, klanten of andere stakeholders.

Dit mag je verwachten

Zomerse culinaire invulling

Ons keukenteam zorgt voor een lunch met een zomers tintje. Wat dacht je van een foodtruck, ijscokar of sappenbar op ons terras?

Binnen- en buitenactiviteiten

In de zomer maak je bij het NBC gebruik van extra faciliteiten, zoals tafeltennissen en relax area's in de tuin.

Een borrel in de zon

Na afloop van je bijeenkomst kunnen jij en je gasten in onze tuin van 1.800m2 genieten van een compleet verzorgde borrel in de zon.

Een gastvrij team

De hele dag staat ons team voor je klaar om je te helpen met jouw bijeenkomst. Kom je er dus even niet uit met de techniek, airco of iets anders? Geen nood!

Het 'summer is cool' concept

Dicht in de zomer? Echt niet! Wij zijn 365 dagen per jaar geopend én daar moet je van profiteren! Waarom? Dat vertellen we je maar al te graag. Wij mixen business namelijk graag met pleasure, want hé, (vergaderen in de) summer is cool!

Een bijeenkomst in de zomer bij het NBC Congrescentrum is speciaal. Gedurende de zomerperiode ademt ons pand namelijk ‘summer is cool’. Waar je dan aan moet denken? Een training in één van onze Meeting Rooms met klimaatbeheersing, in de pauze een foodtruck met mini hamburgers op ons terras en als break een pingpongtoernooi.

Al onze zomerse arrangementen bestaan uit:

  • Volledig ingerichte Meeting Room met klimaatbeheersing;
  • Full HD LED scherm;
  • SMART Kapp en normale flipover met stiften;
  • Koffie, (ijs)thee, water en frisdrank gedurende de dag;
  • Verse fruitsalade en een ijsjes;
  • Uitgebreide lunch bestaande uit onder andere een salade-, yoghurt- en sappenbar;
  • Loungemuziek en festivalinrichting in de tuin en op het terras;
  • Drone vliegen, tafeltennistafel en Oud Hollandse spelletjes.

Altijd een coole Meeting Room

Of jouw bijeenkomst nu plaatsvindt in een Boardroom, Meeting Room Medium of Conference Room Large: je mag altijd aantrekkelijke omstandigheden verwachten in onze ruimtes. Door ons klimaatbeheersingssysteem heb je ongeacht de buitentemperatuur altijd een heerlijk koele zaal.

Informeer naar de mogelijkheden

Een grotere bijeenkomst in onze evenementenhallen?

Heb je interesse in een zomerse bijeenkomst voor een grotere groep of wil je een zomers congres organiseren in één van onze hallen? Dat is absoluut mogelijk! Wij kunnen de hallen volledig naar wens inrichten. We kunnen ze zelfs omtoveren tot een strand 😉 Voor een bijeenkomst in de hallen maken we altijd een offerte op maat.

Informeer naar de mogelijkheden

Ruimtes

Summer is cool ruimtes

Het NBC beschikt over 33 verschillende zalen en 2 evenementenhallen. Bekijk in welke ruimtes jouw zomerse bijeenkomst plaats kan vinden.

Naar alle ruimtes

Check de beschikbaarheid

Leuk dat je interesse hebt in onze locatie om een zomerse bijeenkomst te organiseren. Check de beschikbaarheid van onze ruimtes via het contactformulier.

Contact voor reservering

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY