Centraal gelegen trainingslocatie in Nieuwegein

Met 33 zalen in alle soorten en maten is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de locatie waar u terecht kunt voor het geven van uw trainingen en cursussen. Onze aantrekkelijk ingerichte zalen, voorzien van zeer comfortabel meubilair en daglicht, houden uw cursisten scherp tijdens de training.

6.000m2 gastvrijheid en flexibiliteit

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wilt u slechts de sleutel van uw zaal ontvangen of wilt u een team dat continu voor u klaarstaat? We denken graag met u mee om uw training tot een succes te maken. U regelt de deelnemers, wij regelen de rest.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Een trainingsruimte reserveren? Neem contact met ons op.
Gratis parkeren bij het NBC

Gratis parkeren en gemakkelijk bereikbaar

Uw cursisten kunnen de auto geheel gratis parkeren op één van de 1.200 parkeerplaatsen voor de deur. Daarnaast is onze trainingslocatie centraal gelegen nabij Utrecht, waardoor we voor deelnemers uit het hele land zeer gemakkelijk te bereiken zijn. Ook met het openbaar vervoer.

NBC Congrescentrum toren

Trainingsruimtes tot wel 250 personen

In ons aanbod van zalen heeft u de keuze uit ruimtes voor 2 tot wel 250 personen. Er zijn verschillende groottes en opstellingen mogelijk. Zo hebben we altijd een geschikte ruimte voor uw training. We denken graag met u mee over een passende inrichting en opstelling.

Mes en vork

Uitgebreide arrangementen

Tijdens uw training wilt u natuurlijk niet dat uw deelnemers zich moeilijk kunnen concentreren. Daarom hebben wij uitgebreide trainingsarrangementen met een heerlijke verse lunch in ons restaurant of een uitgebreid diner samengesteld.

Trainingslocatie Utrecht NBC

De mogelijkheden bespreken voor uw training?

Bent u benieuwd hoe wij uw training kunnen faciliteren? Neem contact met mij op en ik vertel u er met plezier alles over.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving