Uw eigen beurs in ons congrescentrum

Samen met ons organiseert u uw eigen beurs voor max. 6.000 bezoekers. We delen onze hallen en (vergader)zalen voor u in zoals u dat wilt. U heeft volop de ruimte voor stands, podia en meer. Dankzij onze medewerkers worden uw gasten in de watten gelegd met Nespresso-koffie, heerlijke hapjes of zelfs complete diners.

Wij zijn uw partner

Tijdens de beurs wilt u natuurlijk het liefst zoveel mogelijk bezig zijn met uw gasten en het binnenhalen van nieuwe business. Dat kan ook, want wij nemen alle operationele zaken voor onze rekening en zorgen dat uw beurs perfect wordt verzorgd. Eventueel kunt u na de beurs zelfs overnachten in het nabijgelegen Fletcher hotel.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

De mogelijkheden bespreken voor uw beurs? Neem contact op.

Flexibel gebruik van ruimte

Met 2 evenementenhallen van wel 1.800m2, 33 sub zalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw beurs tot een groot succes te maken.

Uitstekende verzorging

Uw gasten worden gedurende de hele beurs in de watten gelegd met heerlijke Nespresso koffie, High Tea en allerlei zoete lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team.

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw beursbezoekers is het ideaal als de beurs centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Optimale ondersteuning

Bij ons zijn vier ervaren eventmanagers werkzaam. Zij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van beurzen en stellen alles in het werk om uw beurs soepel te laten verlopen.

Van de beursvloer naar subzalen

Vanuit onze grote evenementenhallen bent u binnen 3 minuten in de subzalen waar bijvoorbeeld de deelsessies van uw beurs plaatsvinden. Bovendien vinden zij de subzalen makkelijk door de heldere bewegwijzering.

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden verschillende standaard-arrangementen aan voor uw beurs. Heeft u andere wensen? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Van audiovisuele of culinaire invullingen tot unieke beurs-opstellingen, wij regelen het.

Daniellie Lit - Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

De mogelijkheden voor een beurs van binnenuit zien? Via de virtuele tour ziet u onze verschillende sfeervolle hallen en zalen.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

Live events worden steeds belangrijker in het marketingplanLive events steeds prominenter in het marketingplanHet is vast niet de eerste keer dat je ’t leest: live communicatie zit in de lift. Niet gek, want in een wereld waar alles steeds sneller gaat door de digitale ontwikkelingen is er juist behoefte aan interactie en persoonlijke aandacht. Nog niet helemaal overtuigd? In deze blog gaan we hier dieper op in en […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kerstborrel3 Redenen waarom je de kerstborrel niet op kantoor moet vierenWe horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel? Is dat niet een beetje vroeg?” Op die vraag komen we graag aan het einde van deze blog terug, maar eerst willen we het over iets anders hebben. Wij houden namelijk van goed georganiseerde bijeenkomsten en borrels. Zo eentje waar mensen het een jaar […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving