Uw eigen beurs in ons congrescentrum

Samen met ons organiseert u uw eigen beurs voor max. 6.000 bezoekers. We delen onze hallen en (vergader)zalen voor u in zoals u dat wilt. U heeft volop de ruimte voor stands, podia en meer. Dankzij onze medewerkers worden uw gasten in de watten gelegd met Nespresso-koffie, heerlijke hapjes of zelfs complete diners.

Wij zijn uw partner

Tijdens de beurs wilt u natuurlijk het liefst zoveel mogelijk bezig zijn met uw gasten en het binnenhalen van nieuwe business. Dat kan ook, want wij nemen alle operationele zaken voor onze rekening en zorgen dat uw beurs perfect wordt verzorgd. Eventueel kunt u na de beurs zelfs overnachten in het nabijgelegen Fletcher hotel.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

De mogelijkheden bespreken voor uw beurs? Neem contact op.
NBC Congrescentrum toren

Flexibel gebruik van ruimte

Met 2 evenementenhallen van wel 1.800m2, 33 sub zalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw beurs tot een groot succes te maken.

Keuken NBC Congrescentrum

Uitstekende verzorging

Uw gasten worden gedurende de hele beurs in de watten gelegd met heerlijke Nespresso koffie, High Tea en allerlei zoete lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team.

Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw beursbezoekers is het ideaal als de beurs centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Team NBC Congrescentrum icon

Optimale ondersteuning

Bij ons zijn vier ervaren eventmanagers werkzaam. Zij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van beurzen en stellen alles in het werk om uw beurs soepel te laten verlopen.

Bewegwijzering en plattegrond NBC

Van de beursvloer naar subzalen

Vanuit onze grote evenementenhallen bent u binnen 3 minuten in de subzalen waar bijvoorbeeld de deelsessies van uw beurs plaatsvinden. Bovendien vinden zij de subzalen makkelijk door de heldere bewegwijzering.

Toverstaf NBC Congrescentrum

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden verschillende standaard-arrangementen aan voor uw beurs. Heeft u andere wensen? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Van audiovisuele of culinaire invullingen tot unieke beurs-opstellingen, wij regelen het.

Daniellie Lit - Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

De mogelijkheden voor een beurs van binnenuit zien? Via de virtuele tour ziet u onze verschillende sfeervolle hallen en zalen.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

7 lessen van eventmanagers7 lessen van eventmanagers, voor eventmanagersHet organiseren van evenementen is één van de meest dynamische en diverse jobs die je maar kunt bedenken. Als ‘busy bee’ in een razendsnel veranderende branche, ben je veel in contact met opdrachtgevers en leveranciers en ben je continu in de weer met het verzinnen van creatieve concepten. Juist omdat het werk van de evenementenorganisator […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stimuleer netwerken op eventsVijf tips om netwerken op events te stimulerenBezoekers wonen een evenement of congres natuurlijk bij om kennis te halen. Netwerken en andere mensen ontmoeten, wordt echter ook vaak genoemd als één van de absolute toegevoegde waardes van events. Netwerken is een vorm van publiciteit. Mensen laten door middel van netwerken anderen weten wie ze zijn en wat ze doen. Organiseer jij een […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving