Ontspannen borrelen of dineren

Een borrel of diner met collega’s of zakelijke relaties, dat is informeel genieten in NBC Congrescentrum. Dankzij onze uitgebreide kaart met heerlijke hapjes en drankjes heeft elke gast iets van zijn of haar gading. Wij zorgen dat u en uw gasten in de watten worden gelegd, terwijl u gezellig borrelt met uw gasten.

De ideale partner voor uw borrel of diner

In het NBC Congrescentrum vindt u alles wat u nodig heeft voor uw diner of borrel. Een sfeervolle locatie, uitgebreid aanbod aan dranken, een smakelijk menu en natuurlijk de tomeloze inzet van onze professionele mensen. Met onze hulp wordt uw borrel of diner een groot succes!

Neem contact op

Uw borrel of diner in het NBC? Neem contact op.
Hart

Sfeervolle locatie

Kiest u voor een zakelijke borrel of een uitgebreid diner? Ontdek onze sfeervolle Food- & Winebar ‘The Y’, ons Business Restaurant of onze evenementenhallen. Voor iedere gelegenheid een sfeervolle setting.

Mes en vork

Uitgebreide kaart

Met onze uitgebreide kaart en ruim drankenaanbod is er voor ieder wat wils. Heeft u andere wensen? Bespreek het met onze chef-kok en zijn team en laat hen u in de watten leggen.

Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als uw borrel/diner centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Team NBC Congrescentrum icon

Professionaliteit

Onze enthousiaste medewerkers leggen u graag in de watten. Dit doen zij op een uiterst professionele manier. Uw zakelijke diner of borrel verloopt op deze manier zonder zorgen.

Keuken NBC Congrescentrum

Meerdere keukens

Wordt het à la carte bestellen of toch een buffet in bijvoorbeeld Italiaanse of Oriëntaalse sferen? Zelfs een Oudhollands stamppottenbuffet behoort tot de mogelijkheden. Voor iedere smaak een invulling!

Toverstaf NBC Congrescentrum

Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden verschillende standaard-arrangementen aan voor uw borrel of diner. Heeft u andere ideeën of wensen voor een culinaire invulling? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Neem een kijkje in onze Food- & Winebar en de andere ruimtes binnen ons congrescentrum met de virtuele tour.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

Zo maak je jouw beursbezoekers blij8 aandachtspunten bij het organiseren van een beursEen beurs is één van de meest uitdagende soorten bijeenkomsten om te organiseren. Het vergt een flinke voorbereiding, veel contactmomenten en acquisitie én je hebt veel stakeholders waar je rekening mee moet houden. Zo dien je de exposanten tevreden te houden en ben je ook verantwoordelijk voor een verrassende inhoud voor je bezoekers. Je kunt […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Goede bijeenkomst door de ogen van de front-officeEen goede bijeenkomst door de ogen van: de front-officeAls opdrachtgever of bezoeker van het NBC Congrescentrum ben je vast ons team al vaak tegengekomen. Een team van gepassioneerde mensen die dag in, dag uit een succes willen maken van de bijeenkomsten die bij ons georganiseerd worden. In onze nieuwe blogserie ‘Een goede bijeenkomst door de ogen van ons team’ stellen we ons team […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving