Ontspannen borrelen of dineren

Een borrel of diner met collega’s of zakelijke relaties, dat is informeel genieten in NBC Congrescentrum. Dankzij onze uitgebreide kaart met heerlijke hapjes en drankjes heeft elke gast iets van zijn of haar gading. Wij zorgen dat u en uw gasten in de watten worden gelegd, terwijl u gezellig borrelt met uw gasten.

De ideale partner voor uw borrel of diner

In het NBC Congrescentrum vindt u alles wat u nodig heeft voor uw diner of borrel. Een sfeervolle locatie, uitgebreid aanbod aan dranken, een smakelijk menu en natuurlijk de tomeloze inzet van onze professionele mensen. Met onze hulp wordt uw borrel of diner een groot succes!

Neem contact op

Uw borrel of diner in het NBC? Neem contact op.

Sfeervolle locatie

Kiest u voor een zakelijke borrel of een uitgebreid diner? Ontdek onze sfeervolle Food- & Winebar ‘The Y’, ons Business Restaurant of onze evenementenhallen. Voor iedere gelegenheid een sfeervolle setting.


Uitgebreide kaart

Met onze uitgebreide kaart en ruim drankenaanbod is er voor ieder wat wils. Heeft u andere wensen? Bespreek het met onze chef-kok en zijn team en laat hen u in de watten leggen.


Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als uw borrel/diner centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!


Professionaliteit

Onze enthousiaste medewerkers leggen u graag in de watten. Dit doen zij op een uiterst professionele manier. Uw zakelijke diner of borrel verloopt op deze manier zonder zorgen.


Meerdere keukens

Wordt het à la carte bestellen of toch een buffet in bijvoorbeeld Italiaanse of Oriëntaalse sferen? Zelfs een Oudhollands stamppottenbuffet behoort tot de mogelijkheden. Voor iedere smaak een invulling!


Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden verschillende standaard-arrangementen aan voor uw borrel of diner. Heeft u andere ideeën of wensen voor een culinaire invulling? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Neem een kijkje in onze Food- & Winebar en de andere ruimtes binnen ons congrescentrum met de virtuele tour.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

VergaderingZo zorg je voor structuur tijdens de eerste vergadering na de vakantieDe zomervakantie is bijna voorbij. Hoog tijd voor de eerste vergadering na de vakantie nu iedereen vol energie de rest van het jaar tegemoet gaat. Aan jou de schone taak om deze vergadering in goede banen te leiden. Hoe zorg je er echter voor dat iedereen zijn of haar hoofd erbij houdt? In deze blog […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BBQ deze zomerZo organiseer jij de perfecte BBQ deze zomer: tips van chef-kok VincentHet zomerse weer staat voor de deur en volgens onze chef-kok Vincent van der Wal kan dat maar één ding betekenen: een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees. Aansteken die handel! Wat is er fijner dan met familie, vrienden of collega’s op een zomeravond genieten van een goed bereide BBQ? Niets, dat […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving