Congreslocatie met een persoonlijke touch

Wilt u een congres organiseren voor uw klanten of uw zakelijke relaties? En wilt u dat uw congres compleet verzorgd is? Het NBC Congrescentrum biedt u alle mogelijkheden voor het perfecte congres. Met twee evenementenhallen, 35 zalen en volledige ondersteuning op elk gebied, zorgen we dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. We zijn namelijk pas tevreden als uw gasten dat zijn.

Het NBC als partner voor uw congres

Het NBC Congrescentrum biedt ruimte voor zakelijke congressen tot wel 5.000 personen. Maar naast de het huren van de locatie, kunt u rekenen op een heel team dat voor u klaarstaat. We denken graag met u mee over de invulling van uw congres. Samen met u maken we uw congres nóg beter.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Een kijkje op onze congreslocatie nemen? Neem contact op.

Flexibel gebruik van 6.000 m2 ruimte

Met 2 congreshallen van wel 1800 m2, 33 subzalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken.


Uitstekende verzorging

Uw gasten worden gedurende het hele congres in de watten gelegd met heerlijke Nespresso koffie en allerlei lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team.


Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als het congres centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!


Optimale ondersteuning van A tot Z

Bij ons zijn vier ervaren eventmanagers werkzaam. Zij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van congressen en stellen alles in het werk om uw congres soepel te laten verlopen. Ook voorafgaand denken we graag met u mee.


Omschakelen naar subzalen

Vanuit onze grote congreshallen bent u binnen 3 minuten in de subzalen waar bijvoorbeeld de deelsessies en workshops van uw congres plaatsvinden. Bovendien vinden uw gasten de subzalen makkelijk door de heldere bewegwijzering.


Innovatieve mogelijkheden

Wilt u zorgen dat uw gasten nog lang napraten over uw congres? We hebben verschillende innovatieve toevoegingen, zoals een 3D projectiedecor, 4K projectie en event applicaties. Zo maken we uw event nog beter.

Account Manager NBC Congrescentrum

Even bellen over de mogelijkheden?

Meer weten over het NBC als congreslocatie? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u eens bij ons binnen kijken? Via de virtuele tour kijkt u rond in verschillende ruimtes in ons pand.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

Live events worden steeds belangrijker in het marketingplanLive events steeds prominenter in het marketingplanHet is vast niet de eerste keer dat je ’t leest: live communicatie zit in de lift. Niet gek, want in een wereld waar alles steeds sneller gaat door de digitale ontwikkelingen is er juist behoefte aan interactie en persoonlijke aandacht. Nog niet helemaal overtuigd? In deze blog gaan we hier dieper op in en […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kerstborrel3 Redenen waarom je de kerstborrel niet op kantoor moet vierenWe horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel? Is dat niet een beetje vroeg?” Op die vraag komen we graag aan het einde van deze blog terug, maar eerst willen we het over iets anders hebben. Wij houden namelijk van goed georganiseerde bijeenkomsten en borrels. Zo eentje waar mensen het een jaar […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving