Een congres als visitekaartje

Wilt u een congres organiseren om met klanten en zakelijke relaties van gedachten te wisselen? En wilt u dat uw congres compleet verzorgd is? Het NBC Congrescentrum biedt u alle mogelijkheden voor het perfecte congres. Met twee evenementenhallen, 35 zalen en volledige ondersteuning op elk gebied, zorgen we dat het u aan niets ontbreekt. Met onze kennis en ervaring organiseren we samen met u het ideale congres.

Het NBC als partner voor uw congres

In ons congrescentrum vindt u alle mogelijkheden voor uw congres. Maar belangrijker is dat we u werk uit handen nemen. Zo kunt u zich richten op het inhoudelijke deel van uw congres, terwijl wij ervoor zorgen dat u en uw gasten in de watten worden gelegd. Al sinds 1992 organiseren we als familiebedrijf congressen voor bedrijven uit alle branches. Samen met u maken we uw congres nóg beter.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Een kijkje in onze congreshallen nemen? Neem contact op.

Flexibel gebruik van ruimte

Met 2 evenementenhallen van wel 1800m2, 33 sub zalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken.


Uitstekende verzorging

Uw gasten worden gedurende het hele congres in de watten gelegd met heerlijke Nespresso koffie, High Tea en allerlei zoete lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team.


Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw congresbezoekers is het ideaal als de beurs centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!


Optimale ondersteuning

Bij ons zijn vier ervaren eventmanagers werkzaam. Zij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van congressen en stellen alles in het werk om uw congres soepel te laten verlopen.


Omschakelen naar subzalen

Vanuit onze grote evenementenhallen bent u binnen 3 minuten in de subzalen waar bijvoorbeeld de deelsessies van uw congres plaatsvinden. Bovendien vinden zij de subzalen makkelijk door de heldere bewegwijzering.


Eindeloze mogelijkheden

Wij bieden verschillende standaard-arrangementen aan voor uw congres. Heeft u andere wensen? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Van audiovisuele of culinaire invullingen tot unieke congres-opstellingen, wij regelen het.

Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u eens bij ons binnen kijken? Via de virtuele tour kijkt u rond in verschillende ruimtes in ons pand.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

VergaderingZo zorg je voor structuur tijdens de eerste vergadering na de vakantieDe zomervakantie is bijna voorbij. Hoog tijd voor de eerste vergadering na de vakantie nu iedereen vol energie de rest van het jaar tegemoet gaat. Aan jou de schone taak om deze vergadering in goede banen te leiden. Hoe zorg je er echter voor dat iedereen zijn of haar hoofd erbij houdt? In deze blog […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BBQ deze zomerZo organiseer jij de perfecte BBQ deze zomer: tips van chef-kok VincentHet zomerse weer staat voor de deur en volgens onze chef-kok Vincent van der Wal kan dat maar één ding betekenen: een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees. Aansteken die handel! Wat is er fijner dan met familie, vrienden of collega’s op een zomeravond genieten van een goed bereide BBQ? Niets, dat […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving