Congreslocatie met een persoonlijke touch

Wilt u een congres organiseren voor uw klanten of uw zakelijke relaties? En wilt u dat uw congres compleet verzorgd is? Het NBC Congrescentrum biedt u alle mogelijkheden voor het perfecte congres. Met twee evenementenhallen, 35 zalen en volledige ondersteuning op elk gebied, zorgen we dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. We zijn namelijk pas tevreden als uw gasten dat zijn.

Het NBC als partner voor uw congres

Het NBC Congrescentrum biedt ruimte voor zakelijke congressen tot wel 5.000 personen. Maar naast de het huren van de locatie, kunt u rekenen op een heel team dat voor u klaarstaat. We denken graag met u mee over de invulling van uw congres. Samen met u maken we uw congres nóg beter.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Een kijkje op onze congreslocatie nemen? Neem contact op.
NBC Congrescentrum toren

Flexibel gebruik van 6.000 m2 ruimte

Met 2 congreshallen van wel 1800 m2, 33 subzalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken.

Nespresso hand NBC

Uitstekende verzorging

Uw gasten worden gedurende het hele congres in de watten gelegd met heerlijke Nespresso koffie en allerlei lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op onze chef-kok en zijn team.

Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als het congres centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Man icon

Optimale ondersteuning van A tot Z

Bij ons zijn vier ervaren eventmanagers werkzaam. Zij hebben jarenlange ervaring met de organisatie van congressen en stellen alles in het werk om uw congres soepel te laten verlopen. Ook voorafgaand denken we graag met u mee.

Bewegwijzering en plattegrond NBC

Omschakelen naar subzalen

Vanuit onze grote congreshallen bent u binnen 3 minuten in de subzalen waar bijvoorbeeld de deelsessies en workshops van uw congres plaatsvinden. Bovendien vinden uw gasten de subzalen makkelijk door de heldere bewegwijzering.

Mengpaneel NBC Congrescentrum

Innovatieve mogelijkheden

Wilt u zorgen dat uw gasten nog lang napraten over uw congres? We hebben verschillende innovatieve toevoegingen, zoals een 3D projectiedecor, 4K projectie en event applicaties. Zo maken we uw event nog beter.

Account Manager NBC Congrescentrum

Even bellen over de mogelijkheden?

Meer weten over het NBC als congreslocatie? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u eens bij ons binnen kijken? Via de virtuele tour kijkt u rond in verschillende ruimtes in ons pand.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

7 lessen van eventmanagers7 lessen van eventmanagers, voor eventmanagersHet organiseren van evenementen is één van de meest dynamische en diverse jobs die je maar kunt bedenken. Als ‘busy bee’ in een razendsnel veranderende branche, ben je veel in contact met opdrachtgevers en leveranciers en ben je continu in de weer met het verzinnen van creatieve concepten. Juist omdat het werk van de evenementenorganisator […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stimuleer netwerken op eventsVijf tips om netwerken op events te stimulerenBezoekers wonen een evenement of congres natuurlijk bij om kennis te halen. Netwerken en andere mensen ontmoeten, wordt echter ook vaak genoemd als één van de absolute toegevoegde waardes van events. Netwerken is een vorm van publiciteit. Mensen laten door middel van netwerken anderen weten wie ze zijn en wat ze doen. Organiseer jij een […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving