De ideale plek voor examens

Om een examen af te nemen heeft u een comfortabele, stille ruimte nodig, zodat de examenkandidaten zich in alle rust kunnen concentreren op het examen. Het NBC Congrescentrum heeft verschillende zalen die perfect geschikt zijn voor examens. Een goede examenzaal draagt absoluut bij aan de resultaten van de deelnemers.

Centraal in Nederland

Veel bedrijven willen examens graag centraal in het land laten plaatsvinden. Maar als u bijvoorbeeld medewerkers heeft uit alle delen van Nederland valt dat niet altijd mee. Het NBC Congrescentrum ligt centraal en is makkelijk bereikbaar. Ons congrescentrum ligt vlakbij diverse snelwegen en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. U kunt het examen eventueel combineren met een heerlijke lunch of diner.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
NBC Congrescentrum toren

Ruim 33 examenzalen

Bij ons heeft u de keuze uit ruim 33 examenzalen. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor verschillende oppervlaktes en opstellingen mogelijk zijn.

Kalender NBC Congrescentrum

Flexibele tijden

Wilt u het examen vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Onze examenruimtes zijn op aanvraag 24/7 beschikbaar.

Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw exaministen is het ideaal als het examen centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Stand NBC

Flexibele opstellingen

Wij zetten de zaal graag klaar in de opstelling die u wenst. Gaat u voor de klassieke examenopstelling of heeft u een eigen opstelling voor ogen? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Keuken NBC Congrescentrum

Culinaire invulling

Wilt u uw ervoor kiezen om uw examenisten te verwennen met een heerlijke lunch of diner? Het NBC is hiervoor de perfecte locatie. Ontdek onze Food- en Winebar of ons Business Restaurant.

Grafiek NBC

Comfortabel en stil

Om een examen te maken heeft u een comfortabele en stille ruimte nodig. Onze zalen zijn perfect geschikt voor examens. Een goede examenzaal draagt absoluut bij aan de resultaten van de deelnemers.

Manager Corporate Accounts - examen organiseren

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
cabaret

Cabaretopstelling

Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 5 of 6 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

carre

Carréopstelling

Bij een carréopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

examen

Examenopstelling

Bij een examenopstelling staan de tafels los van elkaar opgesteld. Alle deelnemers hebben een eigen tafel en hebben ruimte om te schrijven.

school

Schoolopstelling

Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen en hebben ruimte om te schrijven.

theater

Theateropstelling

In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

Uvorm

U-vormopstelling

In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u een kijkje nemen in onze zalen? Bekijk de virtuele tour.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

Zo maak je jouw beursbezoekers blij8 aandachtspunten bij het organiseren van een beursEen beurs is één van de meest uitdagende soorten bijeenkomsten om te organiseren. Het vergt een flinke voorbereiding, veel contactmomenten en acquisitie én je hebt veel stakeholders waar je rekening mee moet houden. Zo dien je de exposanten tevreden te houden en ben je ook verantwoordelijk voor een verrassende inhoud voor je bezoekers. Je kunt […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Goede bijeenkomst door de ogen van de front-officeEen goede bijeenkomst door de ogen van: de front-officeAls opdrachtgever of bezoeker van het NBC Congrescentrum ben je vast ons team al vaak tegengekomen. Een team van gepassioneerde mensen die dag in, dag uit een succes willen maken van de bijeenkomsten die bij ons georganiseerd worden. In onze nieuwe blogserie ‘Een goede bijeenkomst door de ogen van ons team’ stellen we ons team […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving