Een intiem feestje of groots evenement?

NBC Congrescentrum heeft verschillende zalen voor groepen van 10 tot 10.000 personen. Naast de locatie, hebben we ook de kennis en ervaring om voor een perfect feest te zorgen. We nemen u het werk uit handen. Al sinds 1992 organiseren we regelmatig feesten en evenementen voor bedrijven. Wij hebben de uitrusting, u heeft de gasten.

Een feest organiseren is een specialisme

Een locatie vinden is makkelijk. Maar hoe moet het feest eruit komen te zien? En welke versnaperingen wilt u de gasten aanbieden? Alles kan, maar het is prettig om een adviserende partner te hebben. NBC Congrescentrum is die partner. Wij zijn al actief sinds 1992 en weten precies wat uw feest nodig heeft.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Direct de mogelijkheden voor uw feest bespreken? Neem contact op.

Ruimte tot 10.000 personen

Wij beschikken over zalen voor groepen van 10 tot maar liefst 10.000 personen. Naast de locatie, hebben we ook de kennis en ervaring om een perfect feest te verzorgen.

Optimale ondersteuning

Hoe moet het feest eruit komen te zien? En welke hapjes wilt u de gasten aanbieden? Wij denken graag met u mee. Onze vier ervaren eventmanagers stellen alles in het werk om uw feest zonder zorgen te laten verlopen.

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als het feest centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Eindeloze audiovisuele mogelijkheden

Wij hebben vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis. Goed geluid, spectaculaire lichtshows en visuele effecten zijn slechts een greep uit de zaken die niet mogen ontbreken aan uw feest. Heeft u eigen ideeën? Wij verzorgen het graag voor u.

Flexibel gebruik van ruimte

Met 2 evenementenhallen van wel 1.800m2 en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw feest tot een groot succes te maken.

Uitgebreid aanbod

Met ons uitgebreide drankenaanbod en heerlijke hapjes kunnen we uw gasten overal van voorzien. Heeft u andere ideeën of wensen voor een culinaire invulling? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u zien in welke ruimtes uw feest zou kunnen plaatsvinden? Tijdens een virtuele tour krijgt u een beeld van onze sfeervolle hallen.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

Live events worden steeds belangrijker in het marketingplanLive events steeds prominenter in het marketingplanHet is vast niet de eerste keer dat je ’t leest: live communicatie zit in de lift. Niet gek, want in een wereld waar alles steeds sneller gaat door de digitale ontwikkelingen is er juist behoefte aan interactie en persoonlijke aandacht. Nog niet helemaal overtuigd? In deze blog gaan we hier dieper op in en […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kerstborrel3 Redenen waarom je de kerstborrel niet op kantoor moet vierenWe horen je denken: “Nu al een blog over de kerstborrel? Is dat niet een beetje vroeg?” Op die vraag komen we graag aan het einde van deze blog terug, maar eerst willen we het over iets anders hebben. Wij houden namelijk van goed georganiseerde bijeenkomsten en borrels. Zo eentje waar mensen het een jaar […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving