Een intiem feestje of groots evenement?

NBC Congrescentrum heeft verschillende zalen voor groepen van 10 tot 5.000 personen. Naast de locatie, hebben we ook de kennis en ervaring om voor een perfect feest te zorgen. We nemen u het werk uit handen. Al sinds 1992 organiseren we regelmatig bedrijfsfeesten en evenementen voor bedrijven. Wij hebben de uitrusting, u heeft de gasten.

Een feest organiseren is een specialisme

Een locatie vinden is makkelijk. Maar hoe moet het feest eruit komen te zien? En welke culinaire hoogstandjes wilt u de gasten aanbieden? Alles is mogelijk, maar het is prettig om een adviserende partner te hebben. Het NBC Congrescentrum is die partner. Wij denken graag met u mee om een geslaagd bedrijfsfeest neer te zetten.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Direct de mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest bespreken? Neem contact op.
NBC Congrescentrum toren

Ruimte tot 10.000 personen

Wij beschikken over zalen voor groepen van 10 tot maar liefst 10.000 personen. Naast de locatie, hebben we ook de kennis en ervaring om een perfect feest te verzorgen.

Team NBC Congrescentrum icon

Optimale ondersteuning

Hoe moet het feest eruit komen te zien? En welke hapjes wilt u de gasten aanbieden? Wij denken graag met u mee. Onze vier ervaren eventmanagers stellen alles in het werk om uw feest zonder zorgen te laten verlopen.

Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als het feest centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Mengpaneel NBC Congrescentrum

Eindeloze audiovisuele mogelijkheden

Wij hebben vrijwel alle audiovisuele apparatuur in huis. Goed geluid, spectaculaire lichtshows en visuele effecten zijn slechts een greep uit de zaken die niet mogen ontbreken aan uw feest. Heeft u eigen ideeën? Wij verzorgen het graag voor u.

Bewegwijzering en plattegrond NBC

Flexibel gebruik van ruimte

Met 2 evenementenhallen van wel 1.800m2 en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw feest tot een groot succes te maken.

Keuken NBC Congrescentrum

Uitgebreid aanbod

Met ons uitgebreide drankenaanbod en heerlijke hapjes kunnen we uw gasten overal van voorzien. Heeft u andere ideeën of wensen voor een culinaire invulling? Maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u zien in welke ruimtes uw feest zou kunnen plaatsvinden? Tijdens een virtuele tour krijgt u een beeld van onze sfeervolle hallen.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

7 lessen van eventmanagers7 lessen van eventmanagers, voor eventmanagersHet organiseren van evenementen is één van de meest dynamische en diverse jobs die je maar kunt bedenken. Als ‘busy bee’ in een razendsnel veranderende branche, ben je veel in contact met opdrachtgevers en leveranciers en ben je continu in de weer met het verzinnen van creatieve concepten. Juist omdat het werk van de evenementenorganisator […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stimuleer netwerken op eventsVijf tips om netwerken op events te stimulerenBezoekers wonen een evenement of congres natuurlijk bij om kennis te halen. Netwerken en andere mensen ontmoeten, wordt echter ook vaak genoemd als één van de absolute toegevoegde waardes van events. Netwerken is een vorm van publiciteit. Mensen laten door middel van netwerken anderen weten wie ze zijn en wat ze doen. Organiseer jij een […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving