Trainingsruimtes tot 250 personen

Een training bijwonen is veel prettiger in de juiste ruimte. Het NBC Congrescentrum heeft 33 ruimtes die geschikt zijn voor trainingen voor kleine en grote groepen. Ze zijn van alle gemakken voorzien en ingericht met comfortabel meubilair. Op die manier steken de deelnemers het meeste op van de training.

Training combineren met lunch of diner?

Trainingen zijn doorgaans vrij intensief. Daarom verzorgen we ook lunches en diners voor de deelnemers. Even bijtanken na een training is wel zo prettig, nietwaar? Natuurlijk kunt u de training ook combineren met een borrel ter afsluiting.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Een trainingsruimte reserveren? Neem contact met ons op.
NBC Congrescentrum toren

Ruim 33 trainingsruimtes

Bij het NBC Congrescentrum heeft u de keuze uit ruim 33 trainingsruimtes. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor verschillende oppervlaktes en opstellingen mogelijk zijn.

Kalender NBC Congrescentrum

Flexibele tijden

Wilt u uw bijeenkomst vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Onze trainingsruimtes zijn op aanvraag 24/7 beschikbaar.

Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Centraal gelegen en gratis parkeren

Uw trainingsgasten kunnen de auto geheel gratis parkeren. Dat is wel zo vriendelijk naar uw gasten toe. Daarnaast zijn wij gelegen in het hart van Nederland en eenvoudig te bereiken.

Stand NBC

Flexibele opstellingen

Wij zetten de zaal graag klaar in de opstelling die u wenst. Heeft u een eigen opstelling voor ogen? Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Keuken NBC Congrescentrum

Uw training geheel verzorgd

Bij het NBC heeft u de keuze uit verschillende arrangementen, zodat de trainer zich volledig kan richten op het geven van de training. Van een 4-uurs arrangement tot een 14-uurs arrangement is er voor ieder wat wils.

Team NBC Congrescentrum icon

Comfort en service hoog in het vaandel

Uw trainingsgasten worden in de watten gelegd door onze medewerkers. Heeft u een speciaal verzoek? Vraag het een van onze medewerkers, vrijwel alles is mogelijk.

Elise van der Meulen

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
cabaret

Cabaretopstelling

Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 5 of 6 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

carre

Carréopstelling

Bij een carréopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

examen

Examenopstelling

Bij een examenopstelling staan de tafels los van elkaar opgesteld. Alle deelnemers hebben een eigen tafel en hebben ruimte om te schrijven.

school

Schoolopstelling

Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen en hebben ruimte om te schrijven.

theater

Theateropstelling

In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

Uvorm

U-vormopstelling

In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u rondkijken in onze trainingszalen? Neem een kijkje via de virtuele tour.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

7 lessen van eventmanagers7 lessen van eventmanagers, voor eventmanagersHet organiseren van evenementen is één van de meest dynamische en diverse jobs die je maar kunt bedenken. Als ‘busy bee’ in een razendsnel veranderende branche, ben je veel in contact met opdrachtgevers en leveranciers en ben je continu in de weer met het verzinnen van creatieve concepten. Juist omdat het werk van de evenementenorganisator […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stimuleer netwerken op eventsVijf tips om netwerken op events te stimulerenBezoekers wonen een evenement of congres natuurlijk bij om kennis te halen. Netwerken en andere mensen ontmoeten, wordt echter ook vaak genoemd als één van de absolute toegevoegde waardes van events. Netwerken is een vorm van publiciteit. Mensen laten door middel van netwerken anderen weten wie ze zijn en wat ze doen. Organiseer jij een […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving