Culinaire mogelijkheden

Het keukenteam van het NBC Congrescentrum verzorgt met liefde de culinaire invulling van jouw bijeenkomst. Chef-kok Vincent heeft verschillende vergaderarrangementen opgesteld met de focus op eerlijke, seizoensgebonden producten. We bieden de volgende vergaderarrangementen aan:

  • Basis vergaderarrangement met koffie en zoete lekkernij;
  • Vergaderarrangement 8-uurs met lunch of diner;
  • Vergaderarrangement 14-uurs met lunch en diner.

Omdat wij de culinaire invulling geheel in eigen hand hebben, is het keukenteam van het NBC heel flexibel. Daarom is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Vergaderarrangementen

Een standaard 8- of 14-uurs vergaderarrangement bestaat altijd uit een ontvangst in één van onze Nespresso Coffee Corners. Wij vinden goede koffie namelijk belangrijk en serveren daarom uitsluitend Nespresso koffie. Tijdens de pauzes kunnen de gasten onbeperkt koffie, thee, water of frisdrank drinken. Zij kunnen dit ook mee de zaal in nemen.

Tijdens de lunch kunnen jouw gasten gebruikmaken van het uitgebreide lunchbuffet in ons Business Restaurant. De samenstelling van het buffet verschilt per seizoen, maar bestaat in ieder geval uit:

  • Saladebar;
  • Yoghurtbar;
  • Diverse soorten beleg;
  • Diverse soorten brood;
  • Diverse soorten warme snacks;
  • Diverse soorten handfruit;
  • Verschillende dranken.

Het 14-uurs vergaderarrangement bevat daarnaast een driegangendiner. Ook kan het 8-uurs vergaderarrangement gecombineerd worden met een diner in plaats van een lunch.

We gaan voedselverspilling tegen samen met Too Good To Go

Voedselverspilling tegengaan

Het is één van de grootste problemen in de evenementenbranche én in onze maatschappij: eten dat in de prullenbak belandt. Daarom hebben wij een no waste policy en zijn wij een samenwerking aangegaan met het platform Too Good To Go.

Met onze policy en de samenwerking gaan wij als evenementenlocatie voedselverspilling tegen en zorgen we ervoor dat overgebleven gerechten een tweede kans krijgen bij de gebruikers van het platform. Benieuwd wat wij nog meer doen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk dan onze factsheet.

Duurzaamheid facts

Biologisch en seizoensgebonden

Ons keukenteam stelt een veelal biologisch en altijd seizoensgebonden culinair aanbod samen. Niet alleen lekker, maar ook minder belastend voor het milieu.

Keurmerk

Het vlees, de vis en de groenten die wij gebruiken in onze gerechten, is altijd voorzien van een keurmerk.

No waste policy

We hebben een no waste policy om voedselverspilling tegen te gaan en ondersteunen opdrachtgevers om no shows terug te dringen.

Too Good To Go

We dringen voedselverspilling nog verder terug door de samenwerking met Too Good To Go. Hierdoor krijgen overgebleven maaltijden een tweede kans.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over de vergaderarrangementen? We vertellen je er graag meer over. Ook sluit chef-kok Vincent met plezier aan bij een persoonlijk gesprek wanneer er dieper ingegaan wordt op de culinaire invulling.

Neem contact op