Dé locatie voor uw vergadering nabij Utrecht

Met 33 vergaderzalen in alle soorten en maten is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de vergaderlocatie waar u terecht kunt voor uw zakelijke meetings. Onze aantrekkelijk ingerichte zalen, voorzien van zeer comfortabel meubilair en daglicht, zorgen dat u niets tekort komt tijdens uw vergadering.

Het NBC als vergaderlocatie is kiezen voor gastvrijheid

Als familiebedrijf hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht. Wilt u slechts de sleutel van uw zaal ontvangen of wilt u een team dat continu voor u klaarstaat? We denken graag met u mee om uw vergadering tot een succes te maken. U regelt de deelnemers, wij regelen de rest.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Onze locatie bekijken? Neem contact met ons op.
Centraal gelegen NBC Congrescentrum

Altijd gratis parkeren en makkelijk bereikbaar

De deelnemers van uw vergadering kunnen de auto geheel gratis parkeren op één van de 1.200 parkeerplaatsen voor de deur. Daarnaast is het NBC Congrescentrum gemakkelijk bereikbaar door de strategische ligging midden in het land.

NBC Congrescentrum toren

Vergaderlocatie tot wel 250 personen

In ons aanbod vergaderruimtes heeft u de keuze uit ruimtes voor 2 tot wel 250 personen. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor er verschillende groottes en opstellingen mogelijk zijn. Zo hebben we altijd een geschikte zaal voor uw vergadering.

Mes en vork

Uitgebreide vergaderarrangementen

We bieden uw gasten graag een passend vergaderarrangement aan tijdens hun vergadering. Combineer de vergadering met een uitgebreide lunch of diner in ons restaurant. Liever een op maat gemaakt arrangement? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Vergaderlocatie

We laten u graag onze locatie zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden van het NBC als vergaderlocatie? Neem dan contact op, ik vertel u er met plezier alles over.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat onze opdrachtgevers van het NBC vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Culinair
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving