Centraal gelegen vergaderzalen in Nieuwegein

Het NBC biedt 33 verschillende vergaderzalen aan voor uw vergadering of meeting. Door onze centrale ligging in Utrecht, direct naast 3 snelwegen en de goede bereikbaarheid is onze locatie zeer geschikt voor deelnemers uit het hele land. Naast een passende ruimte, kunt u rekenen op een heel team dat voor u klaarstaat. We zorgen er namelijk graag samen voor dat uw vergadering slaagt.

Inspirerende ruimtes en 6.000m2 gastvrijheid

Iedere vergaderzaal is voorzien van comfortabel en ergonomisch verantwoord meubilair. Ook zijn onze zalen voorzien van veel daglicht en een klimaatsysteem om in optimale omstandigheden te vergaderen. Maar het echte verschil zit ‘m in onze mensen. Van het hartelijke ontvangst en het kopje koffie dat al voor u klaarstaat: we zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Direct een vergaderzaal reserveren? Neem contact met ons op.
Gratis parkeren bij het NBC

Centraal gelegen en altijd gratis parkeren

De deelnemers van uw vergadering kunnen de auto geheel gratis parkeren op één van de 1.200 parkeerplaatsen voor de deur. Daarnaast is onze locatie gelegen in het hart van Nederland, waardoor onze ruimtes gemakkelijk te bereiken zijn.

Stand NBC

Zalen van 2 tot 250 personen

In ons aanbod vergaderzalen heeft u de keuze uit ruimtes voor 2 tot wel 250 personen. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor er verschillende groottes en opstellingen mogelijk zijn. Zo hebben we altijd een geschikte vergaderruimte voor u.

Mes en vork

Uitgebreide vergaderarrangementen

We bieden uw gasten graag een passend vergaderarrangement aan tijdens hun vergadering. Combineer de vergadering met een uitgebreide lunch of diner in ons restaurant. Liever een op maat gemaakt arrangement? Dat is natuurlijk ook mogelijk.

Vergaderruimte huren

We laten u graag onze vergaderzalen zien.

Benieuwd naar onze locatie? Neem dan contact met mij op en ik vertel u er met plezier alles over.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving