Zaalverhuur nabij Utrecht

Organiseer je een zakelijke bijeenkomst en wil je een zaal huren nabij Utrecht? Het NBC Congrescentrum heeft 33 verschillende zalen voor jouw zakelijke bijeenkomst, zoals een vergadering, training of examen. Onze zalen zijn van alle gemakken voorzien en ingericht met comfortabel meubilair.

Wil je dat het jouw gasten tijdens de bijeenkomst aan niets ontbreekt? Combineer dan het huren van de zaal met een lunch, diner of borrel. Hiervoor hebben we een aantal uitgebreide vergaderarrangementen.

Facts

Gratis parkeren

Jouw gasten parkeren bij ons gewoon gratis voor de deur. We beschikken over ruim 1.000 parkeerplekken én hebben 8 oplaadpunten voor elektrische auto's.

Centraal gelegen

Dankzij onze ligging naast de A2, A12 en A27 zijn wij goed te bereiken met de auto. Daarnaast stopt de tram vanaf Utrecht Centraal recht voor de deur.

Gratis wifi

Jouw gasten mogen gratis gebruikmaken van ons open wifi-netwerk. Een bekabelde of beveiligde internetverbinding bieden wij tegen een meerprijs aan.

Grote en kleine zalen

Kies je ervoor om een zaal te huren bij het NBC, dan heb je de keuze uit grote en kleine zalen. Zo hebben we altijd een zaal die aansluit bij jouw bijeenkomst.

Uitgebreide arrangementen

Ons team zorgt ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. We zetten graag nét dat stapje extra voor jou en je gasten. Zo hebben we verschillende arrangementen samengesteld voor jouw bijeenkomst die je kunt combineren met het huren van de zaal. Uiteraard is het ook mogelijk om een maatwerk culinaire invulling samen te stellen. Hiervoor sluit onze chef-kok Vincent aan bij een persoonlijke afspraak.

Bekijk de arrangementen

Van 2 tot 300 personen

Bij het NBC heb je de keuze uit zalen voor 2 tot 300 personen. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor er verschillende groottes en opstellingen mogelijk zijn. We denken met alle liefde met je mee over de meest geschikte opstelling voor jouw bijeenkomst en zetten de zaal klaar zoals jij dat wilt.

Facts

Meedenken over invulling

Ons team denkt graag met je mee over de exacte invulling van jouw bijeenkomst. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is voor een succesvolle vergadering of training.

Goede koffie

Wij vinden lekkere koffie erg belangrijk. Daarom serveren wij alleen Nespresso koffie die per kopje gezet wordt.

Het hele jaar geopend

We zijn 365 dagen per jaar geopend en hebben flexibele openingstijden. Wil je een bijeenkomst vroeg in de ochtend plannen of juist 's avonds? Bijna alles is mogelijk.

Ondersteuning van ons team

De hele dag staan onze medewerkers voor je klaar om je te helpen met jouw bijeenkomst. Kom je er dus even niet uit met de techniek, airco of iets anders? Geen nood!

Onze zalen

Bekijk in welke zaal jouw bijeenkomst plaats kan vinden

Het NBC heeft 33 zalen in alle soorten en maten voor jouw zakelijke bijeenkomst.

Naar alle ruimtes

Wij komen graag met jou in contact

Heb je een vraag over het huren van een zaal of wil je een afspraak plannen? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact