Zalencentrum met 33 vergaderzalen nabij Utrecht

In het zalencentrum van het NBC Congrescentrum in Nieuwegein vindt u 33 verschillende zalen voor zakelijke bijeenkomsten. Wij faciliteren graag uw bijeenkomst, zoals een vergadering, training of workshop. Onze zalen bieden ruimte tot wel 250 personen. We zetten de zaal graag klaar in de opstelling die u wenst.

Uitgebreide arrangementen en complete verzorging

Wilt u slechts de sleutel ontvangen van uw zaal of wilt u een heel team dat voor u klaarstaat? Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt tijdens de bijeenkomst. Daarom hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide lunch in ons restaurant of een borrel na afloop.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Ons zalencentrum bekijken? We leiden u graag even rond.
Gratis parkeren bij het NBC

Gratis parkeren en eenvoudig te bereiken

Ons zalencentrum in Nieuwegein is gemakkelijk te bereiken met het OV en via verschillende snelwegen. Bovendien parkeren uw deelnemers gratis voor de deur.

Grafiek NBC

Flexibel in aantallen en opstelling

We zorgen graag voor een passende opstelling die bijdraagt aan het doel van de bijeenkomst. Toch last minute een extra deelnemer of een aanpassing? Geen enkel probleem bij het NBC!

Team NBC Congrescentrum icon

Ruim 100 enthousiaste collega’s

Het team van het NBC Congrescentrum heeft dag in, dag uit één doel voor ogen: uw bijeenkomst tot een succes maken. Naast een passende zaal en uitgebreide culinaire mogelijkheden, maken onze mensen het absolute verschil.

Zalenverhuur

We laten u graag ons zalencentrum zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst? Neem dan contact met mij op en ik vertel u er met plezier alles over.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving