Zalencentrum met 33 vergaderzalen

In het zalencentrum van het NBC Congrescentrum vind je 33 verschillende zalen voor zakelijke bijeenkomsten. We faciliteren graag jouw bijeenkomst, zoals een vergadering, training of workshop. De zalen verschillen allen qua indeling en capaciteit en zijn flexibel in te delen. Zo kun je bij ons terecht voor meetings tot wel 250 personen. Bovendien zetten wij de zaal voor je klaar in de opstelling die past bij jouw bijeenkomst.

Heb je tijdens de bijeenkomst assistentie nodig met bijvoorbeeld het aansluiten van een laptop? Geen enkel probleem. Het NBC team staat gedurende jouw bijeenkomst de hele tijd voor je klaar.

NBC facts

Centraal gelegen

Dankzij onze ligging naast de A2, A12 en A27 zijn wij goed te bereiken met de auto. Daarnaast stopt de tram vanaf Utrecht Centraal recht voor de deur.

Gratis parkeren

Jouw gasten parkeren bij ons gewoon gratis voor de deur. We beschikken over ruim 1.000 parkeerplekken én hebben 8 oplaadpunten voor elektrische auto's.

NBC team to the rescue

Heb je assistentie nodig met techniek, airco of iets anders? Geen nood! Het NBC team staat gedurende de hele bijeenkomst voor je klaar.

Gratis wifi

Jouw gasten mogen gratis gebruikmaken van ons open wifi-netwerk. Een bekabelde of beveiligde internetverbinding bieden wij tegen een meerprijs aan.

Compleet verzorgde bijeenkomst

Bij het NBC Congrescentrum houden we van lekker eten. Dat schotelen we onze gasten ook graag voor. Eten biedt ontspanning en laadt weer op na een intensieve vergadering of training. Elke bijeenkomst is daarom te combineren met een standaard arrangement of gerechten op maat.

Het keukenteam verzorgt met plezier de culinaire invulling van jouw bijeenkomst. Chef-kok Vincent heeft verschillende vergaderarrangementen samengesteld met de focus op eerlijke, seizoensgebonden producten.

Bekijk de vergaderarrangementen

NBC facts

Lekkere koffie

Wij vinden lekkere koffie erg belangrijk. Daarom serveren wij alleen Nespresso koffie dat per kopje gezet wordt.

Meedenken over de invulling

Ons team denkt graag met je mee over de exacte invulling van jouw bijeenkomst. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we precies wat er nodig is voor een succesvol bijeenkomst.

Het hele jaar geopend

We zijn 365 dagen per jaar geopend en hebben flexibele openingstijden. Wil je een bijeenkomst vroeg in de ochtend plannen of juist 's avond? Bijna alles is mogelijk.

Grote en kleine ruimtes

Het NBC Congrescentrum is een groot zalencentrum met maar liefst 33 verschillende zalen en 2 grote evenementenhallen. Wij hebben dus alle ruimte.

Zalencentrum

Benieuwd naar de ruimtes in ons zalencentrum?

We hebben zalen in allerlei soorten en maken. Van een boardroom naar een grote conference room.

Naar alle ruimtes

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over het zalencentrum van het NBC Congrescentrum? Laat dan een bericht achter via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.