service

De service bij het NBC scoort gemiddeld een 8,9

Jouw corporate event tot een succes

Wanneer je een corporate event organiseert, wil je natuurlijk dat dit compleet verzorgd is voor jouw klanten of zakelijke relaties. Het NBC Congrescentrum biedt ruimte voor corporate events tot wel 5.000 gasten.  We beschikken over diverse innovatieve faciliteiten, zoals 3D projectie op een 28 meter breed decor of haarscherpe 4K projectie. Hiermee til je jouw event naar een hoger niveau en kun je écht indruk maken op je gasten.

Naast de ruimte die wij faciliteren, staat er een heel team voor je klaar. We bieden je optimale ondersteuning van A tot Z. Ons bevlogen team van eventmanagers, bedieningsmedewerkers, technici en koks hebben jarenlange ervaring met de organisatie van events en stellen alles in het werk om jouw corporate event soepel te laten verlopen.

Centraal gelegen locatie

Het NBC Congrescentrum is een centraal gelegen eventlocatie dat zowel met het OV als met de auto goed te bereiken is. Gelegen in het hart van Nederland tussen de A2, A12 en A27. Bovendien kunnen jouw gasten parkeren op één van de 1.200 gratis parkeerplaatsen.

opstellingen

Voor elk corporate event een geschikte opstelling

Elk corporate event is anders door de doelstellingen en doelgroep. Er is gelukkig altijd een opstelling die past bij jouw event.

  • Theateropstelling met catwalk
  • Key-note presentatie
  • Beursvloer
  • Cateringruimte
  • Cabaretopstelling met catering

Staat de gewenste opstelling hier niet tussen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Maak impact met een corporate event

We willen je in staat stellen om impact te maken met jouw corporate event zodat je de verwachtingen van jouw gasten kunt overtreffen. Daarnaast denken we graag met je mee over de juiste planning, inrichting en invulling.

Wij faciliteren al sinds 1992 allerlei evenementen in het NBC Congrescentrum. Daarom weten wij precies hoe we te werk moeten gaan en wat er nodig is voor een succesvol corporate event. Een event dat indruk maakt en waar de bezoekers nog lang over napraten.

Ruimtes

Een corporate event organiseren bij het NBC?

We hebben verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een corporate event.

Naar alle ruimtes

food

We leggen je gasten graag in de watten met een passende culinaire invulling. Onze chef-kok Vincent en zijn keukenteam voldoen graag aan jouw wensen.

Contact

Neem contact op met Elise

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een corporate event bij het NBC? Of wil je direct een ruimte reserveren? Neem contact op met Elise.

Bel Elise Stuur een bericht

Of bel Elise op 030 - 602 69 00