Congreszaal huren tot wel 5.000 personen

Een passende locatie bieden voor congressen van tot wel 5.000 personen, dat is waarin we u kunnen faciliteren. Met 2 grote congreszalen van 1.800 m2, 33 subzalen en 2 restaurants, hebben we alle ruimte om uw congres tot een succes te maken. Met onze centrale ligging nabij Utrecht zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor uw gasten uit het gehele land. En parkeren? Dat doet u bij ons op een van de 1.200 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Oprechte aandacht voor u en uw gasten

Als u een congres bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Daarom denken wij graag met u mee over de perfecte invulling en ontzorgen we u in zowel de voorbereidingen als op de congresdag zelf. U huurt niet alleen onze congreslocatie, maar u kunt rekenen op een heel team dat voor u klaarstaat. We kunnen daar natuurlijk veel over vertellen, maar we nodigen u graag uit om het zelf te ervaren. Wanneer komt u kijken?

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Onze congreszalen bekijken? We leiden u graag rond.
NBC Congrescentrum toren

Kleine en grote congreszalen

Wij hebben 33 zalen in allerlei soorten en maten. Heeft u alsnog wat meer ruimte nodig voor uw congres? Dan verwelkomen wij u graag in één van onze twee grote hallen. Naast het bieden van geschikte ruimtes, hebben wij veel innovatieve faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken.

Toverstaf NBC Congrescentrum

Hospitality hand-in-hand met innovatie

Gastgerichtheid met een innovatief gedachtegoed: dat is waar wij als team dag in, dag uit voor gaan. Van een hartelijk ontvangst tot aan het meedenken in de invulling van uw congres. Een spectaculaire toevoeging? Kies voor onze 3D- of 4K projectie.

Gratis parkeren bij het NBC

Gratis parkeren en makkelijk bereikbaar

Wanneer uw deelnemers van het congres uit het hele land komen, is het wel zo fijn als zij de congreszalen gemakkelijk kunnen bereiken. Wij zijn gelegen naast de A2, A12 en A27 en dus eenvoudig te bereiken. Daarnaast parkeren uw gasten gratis voor de deur.

Congreslocatie

Een kijkje nemen in onze congreszalen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw congres? Ik leid u met plezier rond.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving