Uw event met een persoonlijke touch

Organiseert u een zakelijk event? Bij het NBC vinden we het belangrijk dat uw evenement een succes wordt. Dit doen wij door het bieden van een zeer gastvrije en innovatieve locatie, al sinds 1992. Als familiebedrijf zorgen we er met plezier voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. U huurt niet alleen onze evenementenhal, maar u kunt rekenen op een heel team dat voor u klaarstaat.

Evenementenhal van 1.800 m2

Onze twee evenementenhallen zijn geschikt voor zakelijke events tot 5.000 personen. Onze locatie middenin het land maakt dat wij gemakkelijk bereikbaar zijn. Met het NBC als locatie voor uw evenement, kiest u voor zekerheid. Wij ontzorgen u namelijk graag in de organisatie van uw evenement en denken mee over de optimale invulling ervan. U regelt de gasten, wij regelen de rest.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

De mogelijkheden bespreken voor uw evenement? Neem contact op.
NBC Congrescentrum toren

Zowel grote als kleine zalen op 1 locatie

Met 33 zalen en 2 grote evenementenhallen, hebben we alle ruimte voor uw evenement. Naast het bieden van geschikte ruimtes, hebben wij veel faciliteiten in huis om uw event tot een succes te maken.

Toverstaf NBC Congrescentrum

Hospitality hand-in-hand met innovatie

Gastgerichtheid met een innovatief gedachtegoed: dat is waar wij als team dag in, dag uit voor gaan. Van het hartelijke ontvangst tot aan het meedenken in de invulling van uw evenement. In beide evenementenhallen kunt u voor een spectaculaire toevoeging kiezen zoals onze 3D- of 4K projectie.

Gratis parkeren bij het NBC

Gratis parkeren en makkelijk bereikbaar

Als u een event organiseert waarbij de gasten uit het hele land komen, is het handig als de locatie gemakkelijk te bereiken is. Wij zijn strategisch gelegen nabij Utrecht en bovendien parkeren uw gasten bij ons gratis. Gewoon voor de deur.

event locatie nbc

We laten u graag onze evenementenhallen zien.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neem dan contact met mij op en ik vertel u er graag alles over.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering
Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving