Wij verzorgen u en uw gasten

Wilt u een seminar organiseren? Kennis delen met uw gasten is leerzaam en het is prettig om elkaar beter te leren kennen. De operationele zaken rondom uw seminar nemen wij graag van u over. Wij weten precies hoe we u en uw gasten moet verzorgen, zodat u zich kunt richten op het seminar!

Centrale locatie voor uw seminar

Komen uw gasten uit alle hoeken van Nederland? Dan is het prettig om te weten dat het NBC Congrescentrum centraal in het land ligt (Nieuwegein). Bovendien ligt onze locatie vlakbij verschillende snelwegen en ook via openbaar vervoer zijn we prima bereikbaar. Ons team verzorgt uw seminar graag voor u.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Vraag direct online een prijsindicatie op voor uw seminar.

Ruim 33 seminar-ruimtes

Bij ons heeft u de keuze uit ruim 33 seminar-ruimtes. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor verschillende oppervlaktes en opstellingen mogelijk zijn.

Flexibele tijden

Wilt u uw seminar vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Onze seminar-ruimtes zijn op aanvraag 24/7 beschikbaar.

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als het seminar centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunnen uw gasten bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Flexibele opstellingen

Wij zetten de zaal graag klaar in de opstelling die u wenst. Heeft u een eigen opstelling voor ogen? Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Uw seminar geheel verzorgd

Bij het NBC heeft u de keuze uit verschillende arrangementen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van een 4-uurs arrangement tot een 14-uurs arrangement is er voor ieder wat wils.

Comfort en service hoog in het vaandel

Uw gasten worden in de watten gelegd door onze medewerkers. Heeft u een speciaal verzoek? Vraag het een van onze medewerkers, vrijwel alles is mogelijk.

Kijk rond in onze zalen via de virtuele tour.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

cabaret

Cabaretopstelling

Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 5 of 6 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

carre

Carréopstelling

Bij een carréopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

examen

Examenopstelling

Bij een examenopstelling staan de tafels los van elkaar opgesteld. Alle deelnemers hebben een eigen tafel en hebben ruimte om te schrijven.

school

Schoolopstelling

Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen en hebben ruimte om te schrijven.

theater

Theateropstelling

In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

Uvorm

U-vormopstelling

In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

9.0
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.6
Catering
Danielle van Oudbroekhuizen Account Manager Meetings NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
PreviousNext
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Vilans referentie NBC Congrescentrum

7 lessen van eventmanagers7 lessen van eventmanagers, voor eventmanagersHet organiseren van evenementen is één van de meest dynamische en diverse jobs die je maar kunt bedenken. Als ‘busy bee’ in een razendsnel veranderende branche, ben je veel in contact met opdrachtgevers en leveranciers en ben je continu in de weer met het verzinnen van creatieve concepten. Juist omdat het werk van de evenementenorganisator […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stimuleer netwerken op eventsVijf tips om netwerken op events te stimulerenBezoekers wonen een evenement of congres natuurlijk bij om kennis te halen. Netwerken en andere mensen ontmoeten, wordt echter ook vaak genoemd als één van de absolute toegevoegde waardes van events. Netwerken is een vorm van publiciteit. Mensen laten door middel van netwerken anderen weten wie ze zijn en wat ze doen. Organiseer jij een […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving