Wij verzorgen u en uw gasten

Wilt u een seminar organiseren? Kennis delen met uw gasten is leerzaam en het is prettig om elkaar beter te leren kennen. De operationele zaken rondom uw seminar nemen wij graag van u over. Wij weten precies hoe we u en uw gasten moet verzorgen, zodat u zich kunt richten op het seminar!

Centrale locatie voor uw seminar

Komen uw gasten uit alle hoeken van Nederland? Dan is het prettig om te weten dat het NBC Congrescentrum centraal in het land ligt (Nieuwegein). Bovendien ligt onze locatie vlakbij verschillende snelwegen en ook via openbaar vervoer zijn we prima bereikbaar. Ons team verzorgt uw seminar graag voor u.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Vraag direct online een prijsindicatie op voor uw seminar.

Ruim 33 seminar-ruimtes

Bij ons heeft u de keuze uit ruim 33 seminar-ruimtes. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor verschillende oppervlaktes en opstellingen mogelijk zijn.

Flexibele tijden

Wilt u uw seminar vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Onze seminar-ruimtes zijn op aanvraag 24/7 beschikbaar.

Centraal gelegen en gratis parkeren

Voor uw gasten is het ideaal als het seminar centraal in het land plaatsvindt. Het NBC is gelegen in hart van Nederland en ligt vlakbij diverse snelwegen. Bovendien kunnen uw gasten bij ons gratis parkeren. Wel zo vriendelijk!

Flexibele opstellingen

Wij zetten de zaal graag klaar in de opstelling die u wenst. Heeft u een eigen opstelling voor ogen? Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Uw seminar geheel verzorgd

Bij het NBC heeft u de keuze uit verschillende arrangementen zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Van een 4-uurs arrangement tot een 14-uurs arrangement is er voor ieder wat wils.

Comfort en service hoog in het vaandel

Uw gasten worden in de watten gelegd door onze medewerkers. Heeft u een speciaal verzoek? Vraag het een van onze medewerkers, vrijwel alles is mogelijk.

Kijk rond in onze zalen via de virtuele tour.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

cabaret

Cabaretopstelling

Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 5 of 6 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

carre

Carréopstelling

Bij een carréopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

examen

Examenopstelling

Bij een examenopstelling staan de tafels los van elkaar opgesteld. Alle deelnemers hebben een eigen tafel en hebben ruimte om te schrijven.

school

Schoolopstelling

Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen en hebben ruimte om te schrijven.

theater

Theateropstelling

In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

Uvorm

U-vormopstelling

In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

9.0
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.6
Catering
Danielle van Oudbroekhuizen Account Manager Meetings NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
PreviousNext
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Referentie NBC Congrescentrum
Vilans referentie NBC Congrescentrum

De juiste spreker kiezen voor je event doe je zoInspireren met de juiste spreker doe je zoHoe zorg je ervoor dat je bijeenkomst op een prikkelende manier wordt ingevuld? Jij wil toch ook dat de informatie die wordt overgedragen tijdens jouw bijeenkomst, blijft hangen bij je bezoekers? Dat kan met een inspirerende spreker. Een evenement is immers pas geslaagd als de verbinding tussen de boodschap, organisator, spreker en publiek ontstaat. Hoe […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ultieme checklist voor het organiseren van een congresDe ultieme checklist voor het organiseren van een congresEen congres organiseren is een goede manier om de verbinding tussen jou en de doelgroep te maken. Echter is het organiseren van een congres niet binnen handomdraai geregeld en komt er nogal wat bij kijken. Waar je allemaal aan moet denken? Het staat in onze checklist. Deze checklist is de basis voor een goedgeorganiseerd congres. […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving