Inspirerende vergaderruimtes

Vergaderen is niet altijd het leukste onderdeel van uw werk, maar het is wel noodzakelijk. Onze vergaderruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. U combineert de vergadering met een lunch, diner of borrel dankzij de uitgebreide mogelijkheden die het NBC Congrescentrum u te bieden heeft. Zo wordt uw vergadering een stuk leuker.

Vergaderen mag ook leuk zijn

Een vergadering beleggen is niet altijd makkelijk. Het begint vaak met de locatie. Het NBC Congrescentrum ligt vlakbij Utrecht en is prima bereikbaar. Ook via het openbaar vervoer komt u heel eenvoudig tot voor onze deur. Als familiebedrijf weten we wat onze gasten belangrijk vinden tijdens het vergaderen. We zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Neem contact op Bekijk het zalenoverzicht

Een vergaderzaal reserveren? Neem contact met ons op.

Ruim 33 vergaderruimtes

Bij ons heeft u de keuze uit ruim 33 vergaderruimtes tot wel 250 personen. Veel van onze zalen zijn te combineren, waardoor verschillende oppervlaktes en opstellingen mogelijk zijn.

Flexibele tijden

Wilt u uw vergadering vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Onze vergaderruimtes zijn op aanvraag 24/7 beschikbaar.

Centraal gelegen en gratis parkeren

Uw gasten kunnen de auto geheel gratis parkeren. Dat is wel zo vriendelijk naar uw gasten toe. Daarnaast zijn wij gelegen in het hart van Nederland en eenvoudig te bereiken.

Flexibele opstellingen

Wij zetten de zaal graag klaar in de opstelling die u wenst. Heeft u een eigen opstelling voor ogen? Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Uw vergadering geheel verzorgd

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende vergaderarrangementen, zodat u zich volledig kunt richten op uw vergadering. Van een 4-uurs arrangement tot een 14-uurs arrangement is er voor ieder wat wils.

Comfort en service hoog in het vaandel

U en uw gasten worden in de watten gelegd door onze medewerkers. Heeft u een speciaal verzoek? Vraag het een van onze medewerkers, vrijwel alles is mogelijk.

Account Manager NBC Congrescentrum

Kom langs voor een goed gesprek!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op. Of vul onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
cabaret

Cabaretopstelling

Bij een cabaretopstelling staan bij iedere tafel 5 of 6 stoelen opgesteld. De deelnemers hebben niet veel ruimte om te schrijven.

carre

Carréopstelling

Bij een carréopstelling staan de tafels in een vierkant opgesteld. Iedereen kan elkaar zien en de deelnemers hebben ruimte om te schrijven.

examen

Examenopstelling

Bij een examenopstelling staan de tafels los van elkaar opgesteld. Alle deelnemers hebben een eigen tafel en hebben ruimte om te schrijven.

school

Schoolopstelling

Bij een schoolopstelling staan de tafels in een klassikale opstelling. De deelnemers zitten in tweetallen en hebben ruimte om te schrijven.

theater

Theateropstelling

In deze opstelling staan de stoelen in rijen opgesteld. De deelnemers hebben geen tafel en dus geen ruimte om te schrijven.

Uvorm

U-vormopstelling

In de U-vormopstelling staan de tafels in de vorm van een U opgesteld. De deelnemers hebben voldoende ruimte om te schrijven.

Onze rapportcijfers

Wat bezoekers van het NBC Congrescentrum vinden.

8.8
Boeking
8.8
Locatie
8.5
Zalen
8.5
Catering

Wilt u rondkijken in onze vergaderzalen? Neem een kijkje via de virtuele tour.

Ja, ik wil een kijkje nemen Wacht, ik plan liever een locatiebezoek

PreviousNext
tempo-team
Rijkswaterstaat
abn-amro
adecco-top-secretaries
ncoi-png

VergaderingZo zorg je voor structuur tijdens de eerste vergadering na de vakantieDe zomervakantie is bijna voorbij. Hoog tijd voor de eerste vergadering na de vakantie nu iedereen vol energie de rest van het jaar tegemoet gaat. Aan jou de schone taak om deze vergadering in goede banen te leiden. Hoe zorg je er echter voor dat iedereen zijn of haar hoofd erbij houdt? In deze blog […]Lees meer

NBC Nieuwsbrief
Aanmelden nieuwsbriefWilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, tips en trends? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BBQ deze zomerZo organiseer jij de perfecte BBQ deze zomer: tips van chef-kok VincentHet zomerse weer staat voor de deur en volgens onze chef-kok Vincent van der Wal kan dat maar één ding betekenen: een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees. Aansteken die handel! Wat is er fijner dan met familie, vrienden of collega’s op een zomeravond genieten van een goed bereide BBQ? Niets, dat […]Lees meer

Volg ons voor nieuws, tips en trends

NBC Congrescentrum


Blokhoeve 1
3438 LC, Nieuwegein
Nederland

Informatie:

info@nbccongrescentrum.nl

Reserveringen:

reserveringen@nbccongrescentrum.nl

Bekijk routebeschrijving